Angelina Jolie i ka hequr të dy gjinjtë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Angelina Jolie i ka hequr të dy gjinjtë
Aktorja e mirënjohur e Hollivudit, Angelina Jolie, ka publikuar se e ka kryer një mastektomi të dyfishtë parandaluese, pasi ishte ballafaquar me rrezikun e lartë të kancerit në gji. Nëna e Angelinës ka ndërruar jetë si pasojë e sëmundjes së kancerit në gji.
Për vendimin e saj, aktorja 37-vjeçare ka shkruar në një artikull të publikuar sot në të përditshmen Neë York Times, me titullin “Zgjedhja ime mjekësore”. Angelina Jolie tha se mjekët e kishin informuar atë se e ka gjenin e “gabuar” të njohur si BRCA1 dhe se ballafaqohet me 87% të rrezikut për kancer në gji.
Aktorja e mirënjohur e Hollivudit tha se, “ajo kishte vendosur të jetë proaktive” dhe me operacion i ka hequr të dy gjinjtë. Jolie deklaroi se gjasat për zhvillimin e kancerit të gjirit tash janë zvogëluar në 5%./shekulli
Për vendimin e saj, aktorja 37-vjeçare ka shkruar në një artikull të publikuar sot në të përditshmen Neë York Times, me titullin “Zgjedhja ime mjekësore”. Angelina Jolie tha se mjekët e kishin informuar atë se e ka gjenin e “gabuar” të njohur si BRCA1 dhe se ballafaqohet me 87% të rrezikut për kancer në gji.
Aktorja e mirënjohur e Hollivudit tha se, “ajo kishte vendosur të jetë proaktive” dhe me operacion i ka hequr të dy gjinjtë. Jolie deklaroi se gjasat për zhvillimin e kancerit të gjirit tash janë zvogëluar në 5%./shekulli
Similar topics
» Angelina Jolie shfaqet për herë të parë pas Heqjes së Gjoksit, ja fotot!
» Çifti Pitt-Jolie: Jo skenave erotike
» Angelia Jolie Tregon Trupin Pas Operacionit
» Angelina Joli: Serbët janë kriminel dhe torturues!
» Brad Pitt rrëfen: Unë dhe Angelina ishim në prag divorci…
» Çifti Pitt-Jolie: Jo skenave erotike
» Angelia Jolie Tregon Trupin Pas Operacionit
» Angelina Joli: Serbët janë kriminel dhe torturues!
» Brad Pitt rrëfen: Unë dhe Angelina ishim në prag divorci…
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi