Ermal Mamaqi i trishtuar: Ndoshta një dite do të jemi bashkë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Ermal Mamaqi i trishtuar: Ndoshta një dite do të jemi bashkë
Ermal Mamaqi në një fotografi të postuar në “Facebook”, tregon miqtë e tij të ‘The SHBLSH’ dhe shpreson që ata të bashkohen sërish një ditë. Ai ka postuar në llogarinë e tij dhe një fytyrë të trishtuar, ku mundohet të tregojë sesa shumë i mungojnë miqtë e tij.
Ata u bënë të famshëm në Shqipëri dhe kudo ku jetojnë shqiptarë, me humorin cilësor që sollën kur ishin grupi “The SHBLSH”. Batutat e tyre për një kohë të gjatë përdoreshin nga njerëzit duke u bërë pjesë e fjalorit të ditës. Sot, ky grup nuk ekziston më. Ai është shpërbërë. Ermal Mamaqi, ishte i pari që e la grupin, e tani pas tij edhe Gent Zenelaj. I fundmi i “The SHBLSH”-it ka mbetur Julian Deda, djali i aktorit të madh Zef Deda, por pa dyshen tjetër, zor se mund t’ia dalë mbanë si dikur kur ata ishin tre, ose “The SHBLSH”. Pikërisht këto gjëra ka pasur sot parasysh Ermal Mamaqi, kur ka lëshuar një mesazh për lexuesit: “Ndoshta një dite do të jemi përsëri bashkë”.
/Shekulli Online/ E.L./
Similar topics
» Ermal Mamaqi: Si e njoha Serdin që u vra në Vlorë
» Ermal Mamaqi-fansave: Mos më “shani” unë nuk kandidova për deputet
» 10 gjëra që (ndoshta) nuk i dini për ëndrrat
» Rike Dhe Anaidi Janë Lidhur Bashkë?!
» 5 gjëra shumë të dobishme që ndoshta kurrë nuk keni dëgjuar për to!
» Ermal Mamaqi-fansave: Mos më “shani” unë nuk kandidova për deputet
» 10 gjëra që (ndoshta) nuk i dini për ëndrrat
» Rike Dhe Anaidi Janë Lidhur Bashkë?!
» 5 gjëra shumë të dobishme që ndoshta kurrë nuk keni dëgjuar për to!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi