Mahnit me Puccin-in! Talent show, prezantimi:Quhem Amira dhe jam 9 vjeç!!!
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Histori - Art & Kulture Boterore :: Muzika e Huaj
Faqja 1 e 1
Mahnit me Puccin-in! Talent show, prezantimi:Quhem Amira dhe jam 9 vjeç!!!
“Quhem Amira dhe jam 9-vjeç”. Kështu e nis prezantimin e saj para jurisë së “Holland’s Got Talent”, Amira Willighagen, vogëlushja që prej 2-ditësh ndodhet në faqet e para të gazetave dhe edicionet informative në vend për talentin e saj.
Në fakt, nën zërin e ëmbël të një vogëlusheje 9-vjeçare, fshihet një tjetër zë, ai i një “sopranoje” që edhe pse s’ka marrë asnjë leksion, këndon thuajse në perfeksion “O Mio Babbino Caro” të Puccini-t.
Mjaftuan vetëm pak sekonda që vajza të fitonte menjëherë zemrën e spektatorëve dhe 3 anëtarëve të jurisë, që pa asnjë mëdyshje vendosën ta cojnë atë për në fazën tjetër të spektaklit të talenteve.
Re: Mahnit me Puccin-in! Talent show, prezantimi:Quhem Amira dhe jam 9 vjeç!!!
e keshtu lindin talentet e rinj
Re: Mahnit me Puccin-in! Talent show, prezantimi:Quhem Amira dhe jam 9 vjeç!!!
nje soprano e re sapo ka lind
Similar topics
» Elton John kundër talent show: “Prodhojnë nulitete”
» E rrallë, nëna 11 vjeç, babai 17 vjeç, gjyshja 24 vjeç
» Daily Mail: Shqipëria në komunizëm të priste flokët në aeroport, sot të mahnit
» MTV “Reality Show” për vajzat e virgjëra
» Britain’s Got Talent çensuron lap-dancer
» E rrallë, nëna 11 vjeç, babai 17 vjeç, gjyshja 24 vjeç
» Daily Mail: Shqipëria në komunizëm të priste flokët në aeroport, sot të mahnit
» MTV “Reality Show” për vajzat e virgjëra
» Britain’s Got Talent çensuron lap-dancer
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Histori - Art & Kulture Boterore :: Muzika e Huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi