Kinë, 26-vjeçari pret organin gjenital, nuk gjente dot të dashur
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Komike & Cudira
Faqja 1 e 1
Kinë, 26-vjeçari pret organin gjenital, nuk gjente dot të dashur
KINË - Një burrë ka prerë organin e tij gjenital për shkak të gjendjes së rëndë të depresionit pasi nuk gjente të dashur. Hu Yang pasi mbërriti në spital mjekët i thanë se nuk mund ta ndihmonin.
Mjekët urdhëruan 26-vjeçarin të kthehej në shtëpi dhe të merrte penisin në mënyrë që të mund ta ndihmonin. Kur ai u kthye përsëri në spital bashkë me organin e tij gjenital, mjekët përsëri nuk e ndihmuan duke i thënë se organi kishte humbur gjak për një kohë të gjatë dhe nuk mund t'ia bashkonin.
Miqtë e 26-vjeçarit thanë se Hu Yang ishte në depresion prej shumë kohësh pasi nuk arrinte të gjente të dashur. D
epresioni i tij u rrit më shumë në 27 tetor në orën 21:00 pasi u kthye nga puna dhe u mbyll në një dhomë që e kishte marrë me qera dhe papritur vendosi të priste organin e tij gjenital.
Pas kësaj, 26-vjeçari u pendua për veprimin e tij, por ishte tepër vonë për të "kthyer gjithçka në normalitet".
(v.gj/shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/kine-26-vjecari-pret-organin-gjenital-nuk-gjente-dot-te-dashur-184586.html#sthash.rmivQCwn.dpuf
Similar topics
» Ku ta imagjinonte e shkreta! Bëri gafën dhe kërkoi publikisht të gjente një të dashur…!!!
» Eldora: Kam Një Të Dashur Jashtë Big Brother, Ai S’e Di Për Sëmundjen
» Lajm i fundit: Itali, gruaja zbulon se i shoqi ka të dashur në Shqipëri, ai nga inati e hedh nga kati i 9-të!
» Kinë, djali me bisht
» Hoxha i Shkodrës i pret fjalën Berishës (VIDEO)
» Eldora: Kam Një Të Dashur Jashtë Big Brother, Ai S’e Di Për Sëmundjen
» Lajm i fundit: Itali, gruaja zbulon se i shoqi ka të dashur në Shqipëri, ai nga inati e hedh nga kati i 9-të!
» Kinë, djali me bisht
» Hoxha i Shkodrës i pret fjalën Berishës (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Komike & Cudira
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi