31 tetori është festa e Halloween, ja disa 'kunguj të frikshëm'
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
31 tetori është festa e Halloween, ja disa 'kunguj të frikshëm'
Si çdo vit më 31 tetor Halloween është festa që organizohet në çdo vend të botës. Halloween është festa tradicionale amerikane dhe që më pas është përhapur me shpejtësi në çdo vend.
Fëmijë e të rritur vishen me veshje të tilla që simbolizon largimin e shpirtrave të këqij. Ajo që mund të cilësohet si simboli i kësaj feste është kungulli.
Një skulptor nga SHBA ka krijuar disa fytyra të çuditshme për festën e Halloween-it. Skulptori Villifane që ka realizuar disa prej skulpturave tha se jo të gjithë prej kungujve duken mirë, por shtoi se aspekti më i rëndësishëm është pesha.
Villifane tha gjithashtu se e zbuloi talentin e tij rastësisht dhe sot jep mësim për artin në një shkollë në vendlindjen e tij. Tashmë Halloween-in ka evoluar. Nga një ritual fetar që daton në shekullin e XIX është kthyer në një aktivitet popullor.
(v.gj/shqiptarja.com)
Similar topics
» NASA, kunguj dhe brokoli në hapësirë për të shpëtuar Tokën
» Festa të “çmendura”, ja si festojnë shqiptarë
» Ai është femër, ajo është mashkull
» Histori paranormale. Misteri i frikshem i rruges Morrow
» Sot Festa E Fitores Së PS, Rama Fton Nanon, Berishën Dhe Topin, Jo Arben Malajn
» Festa të “çmendura”, ja si festojnë shqiptarë
» Ai është femër, ajo është mashkull
» Histori paranormale. Misteri i frikshem i rruges Morrow
» Sot Festa E Fitores Së PS, Rama Fton Nanon, Berishën Dhe Topin, Jo Arben Malajn
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi