Tallja e Daily Mail: Princi Harry takon Bleonën (video)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Tallja e Daily Mail: Princi Harry takon Bleonën (video)
Bleona Qerreti tashmë është kthyer në një fenomen. Mania e saj për ta rreshtuar vetën krah personazheve të famshëm ka rënë edhe në sy të gazetarëve britanikë. Gazeta më e madhe në botë në internet, “Daily Mail”, trajton me sarkazëm fjalët e saj lidhur me Princin Harry. Jo më kot Bleona është pjesë e rëndësishme e Hollywood-it ose të paktën kështu pretendon se është
Ja çfarë shkruan gazetari Richard Kay:
Nëse romanca e tij me Cressida Bonas nuk funksionoi, Princi Harry mund t’i përgjigjet në shqip telefonatës së Madonës. Bleona Qereti është një këngëtare 33-vjeçare që i llogarit Princin e Monakos, Albert dhe stilistin Roberto Cavalli si miq.
Shoku i saj, Donald Trump e kujton atë si, “personin më të famshëm që ka takuar ndonjëherë”, kur ata kryqëzuan sytë pesë vite më parë.
Bleona po viziton Londrën dhe po njihet me familjen mbretërore. “Princi Harry dhe unë kemi shumë miq të përbashkët dhe ata më kanë treguar gjithçka për të. Jam e kënaqur që u takuam”, tha Bleona, e cila sapo ka publikuar këngën “Take It Like A Man”. “Mendoj se është shumë simpatik dhe kam dëgjuar që është paksa i egër”, thotë ajo për Princin e Mbretërisë së Bashkuar.
Ja çfarë shkruan gazetari Richard Kay:
Nëse romanca e tij me Cressida Bonas nuk funksionoi, Princi Harry mund t’i përgjigjet në shqip telefonatës së Madonës. Bleona Qereti është një këngëtare 33-vjeçare që i llogarit Princin e Monakos, Albert dhe stilistin Roberto Cavalli si miq.
Shoku i saj, Donald Trump e kujton atë si, “personin më të famshëm që ka takuar ndonjëherë”, kur ata kryqëzuan sytë pesë vite më parë.
Bleona po viziton Londrën dhe po njihet me familjen mbretërore. “Princi Harry dhe unë kemi shumë miq të përbashkët dhe ata më kanë treguar gjithçka për të. Jam e kënaqur që u takuam”, tha Bleona, e cila sapo ka publikuar këngën “Take It Like A Man”. “Mendoj se është shumë simpatik dhe kam dëgjuar që është paksa i egër”, thotë ajo për Princin e Mbretërisë së Bashkuar.
Similar topics
» Daily Mail: Shqipëria në komunizëm të priste flokët në aeroport, sot të mahnit
» Shkon i takon të 626 miqtë që ka në “Facebook”
» Dosja hetimore e Florije Peçit drejt Austrisë. Austriakëve u takon ndjekja penale Prokuroria: Krimi është kryer në Austri dhe jo në Shqipëri
» Tronditet Kate, kunata e Harry-t, ish e dashura e William!!!
» Video që do t’ju lërë pa fjalë (VIDEO)
» Shkon i takon të 626 miqtë që ka në “Facebook”
» Dosja hetimore e Florije Peçit drejt Austrisë. Austriakëve u takon ndjekja penale Prokuroria: Krimi është kryer në Austri dhe jo në Shqipëri
» Tronditet Kate, kunata e Harry-t, ish e dashura e William!!!
» Video që do t’ju lërë pa fjalë (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi