A e dini se çfarë vendi keni në botën me 7 miliardë persona ?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
A e dini se çfarë vendi keni në botën me 7 miliardë persona ?
Në vitin 2011-të, popullsia e Botës, ka tejkaluar shifrën e 7miliardë individëve. E keni pyetur ndonjëherë veten, kur keni lindur, cili numër keni qenë në renditjen e lindjeve botërore.
Mund ta zbuloni fare thjeshtë, në një shërbim on-line të ofruar nga një link në faqen e BBC-së. Në këtë faqe on -line, do të mjaftojë të plotësoni disa hapësira me të dhënat tuaja, siç janë data e lindjes, seksi dhe prejardhja.
Në këtë mënyrë, sitemi do të bëjë një përllogaritje, duke u bazuar tek statistikat e rritjes së popullsisë, duke iu paraqitur vendin që ju keni zënë, mes 7 miliardë personave të tjerë në këtë botë.
Kjo faqe interneti, do t'u thotë gjithashtu, sa persona kanë jetuar nga fillimi i historisë, deri në ditën kur ju keni ardhur në jetë.
Duhet të kujtojmë gjithashtu, se shpërthimi gjeografik i popullsisë, është një nfa temat më pak të diskutuara në ditët e sotme. Gjatë disa dhjetëvjeçarëve, popullsia botërore është rritur ndjeshëm, duke theksuar faktin se parashikohet që në vitin 2040, planeti ynë do të ketë më shumë se 9 miliarde individë. - See more at: http://www.shqiptarja.com/metronews/2729/a-e-dini-se-cfare-vendi-keni-ne-boten-me-7-miliarde-persona---179841.html#sthash.XJZeA5DR.dpuf
Similar topics
» Çfarë Keni Të Shkruar Në Shuplakë Të Dorës?
» 532 miliardë euro për të shpëtuar BE-në
» Danimarka vendi më i lumtur, Shqipëria ngjitet ndjeshëm në renditjen botërore
» Vendi ku tre vjet zgjasin një ditë
» Sheiku padit “Forbes”, i uli pasurinë në 20 miliardë dollarë
» 532 miliardë euro për të shpëtuar BE-në
» Danimarka vendi më i lumtur, Shqipëria ngjitet ndjeshëm në renditjen botërore
» Vendi ku tre vjet zgjasin një ditë
» Sheiku padit “Forbes”, i uli pasurinë në 20 miliardë dollarë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi