AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Britaniku u bë femër dhe u konvertua në musliman

Shko poshtë

Britaniku u bë femër dhe u konvertua në musliman Empty Britaniku u bë femër dhe u konvertua në musliman

Mesazh nga ♛Melody♛ Sun Sep 08, 2013 2:33 am

Britaniku u bë femër dhe u konvertua në musliman MusNjë ish-ushtar britanik e ka ndryshuar në tërësi jetën e tij  emrin, profesionin, religjionin, madje edhe gjininë.Që nga mosha 14 vjeçare, Laurens Vallender kishte dashur të bëhej femër dhe ka kuptuar se ishte “në trup të gabuar”. Para tre vitesh  ndërroi gjininë dhe më pas u konvertua në islam. Tani quhet Lucy dhe është në lidhje me një mashkull musliman, të cilin e ka njohur përmes internetit, qe ka patur dijeni  që ka patur dijeni qe ‘ajo’ ka ndryshuar gjininë.“Hyrja në Ushtrinë Territoriale ka qenë përpjekja ime e fundit që të përshtatem me atë mënyrë të jetës (si mashkull). Një vit isha në ushtri dhe nuk mund të duroja më, thjesht ndjeja se jam në trup të gabuar. Si mashkull kam jetuar në gënjeshtra”, ka deklaruar Vallender për The Sun.Pas largimit nga ushtria, filloi të vishej si femër dhe kishte lidhje me meshkuj, i rriti flokët, mori terapi hormonale dhe me pas erdhi operacioni që i ndërroi në tërësi gjininë. Pastaj, me identitetin e ri, Lucy u martua me Muradin në një ceremoni të vogël në Londër, me të cilin shihet rrallë.
♛Melody♛
♛Melody♛

Britaniku u bë femër dhe u konvertua në musliman Coolte21

Shteti Shteti : Britaniku u bë femër dhe u konvertua në musliman Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics