Fotografitë e nxehta, Françeska e “BB5” (Foto)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Fotografitë e nxehta, Françeska e “BB5” (Foto)
Françeska Jaçe, banorja e shumëpërfolur e “Big Brother 5”, vazhdon të tërheqë vëmendje me hiret e saj edhe tani kur ka kaluar më shumë se 1 vit nga dita që la shtëpinë më të famshme në Shqipëri. | |||
Pasi u pa përgjatë gjithë verës në kopertinat e mediave rozë me foto në plazh, majë motorëve të ujit, e nën shoqërinë e disa djemve enigmatikë, bukuroshja e “Big Brother” ka vendosur të na mahnisë të gjithëve me një set mjaft provokues të realizuar nga fotografi i talentuar Juxhin Kurti. E nxehtë, seksi, joshëse...Veç fotove ku shfaqet vetëm, Françi ka pozuaredhe krah një shoqes së saj modele, për t’i shtuar edhe më shumë dozat e provokimit. Dy modele bashkë, nën bikini, dhe imagjinata pastaj nuk ka fre... Ndaj që të mos fantazojmë më shumë, as ju e as ne, shijoni pa koment fotot e Françeskës dhe gjithçka më pas do t’ju duket më e bukur. | |||
4
Similar topics
» Françeska rikthehet ‘nxehtë’
» Deputeti serb në Kuvendin e Kosovës i tregon foto të nxehta koleges
» Fotografitë e Ismail Qemalit në Beograd
» Françeska luan poker
» Vigani dhe Françeska, një romancë e re VIP?
» Deputeti serb në Kuvendin e Kosovës i tregon foto të nxehta koleges
» Fotografitë e Ismail Qemalit në Beograd
» Françeska luan poker
» Vigani dhe Françeska, një romancë e re VIP?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Big Brother Albania
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi