10 kuriozitete interesante rreth puthjes, ndarjes dhe mediave sociale
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
10 kuriozitete interesante rreth puthjes, ndarjes dhe mediave sociale
Fakte interesante që lidhen me dukuri si puthja, ndarja, facebook-u..... | ||||||
| ||||||
1. 12 % e përdoruesve të telefonit celular kanë raportuar vendimin për t’u ndarë nëpërmjet një mesazhi me tekst. 2. 8 % e përdoruesve të telefonit celular kanë raportuar se duan të ndahen nëpërmjet një mesazhi me tekst. 3. 1 në 4 përdorues të Facebook kanë zbuluar se lidhja e tyre ka marrë fund duke parë postimet më të reja në Facebook. 4. 27 % e përdoruesve të internetit, 18 vjeç ose më lart besojnë se mënyra më e keqe për t’u ndarë me dikë është nëpërmjet një anëtari të familjes ose një miku. 5. 30 % e përdoruesve të internetit, 18 vjeç ose më lart besojnë se pushimet verore janë periudha më e keqe për t’u ndarë. Janari është muaji kur ndodhin më shpesh ndarjet. 6. 67% e meshkujve nuk kujtohen nëse një femër është lyer me buzëkuq gjatë puthjes. 7. 53 % e femrave preferojnë një mashkull me mjekër të rruajtur gjatë puthjes. 8. 33 % e njerëzve i hapin sytë gjatë puthjes. 9. 96 % e femrave iu pëlqen të puthen në pjesën e qafës. Në fakt, ëstë zona ku femrave iu pëlqen më tepër të puthen, përveç buzëve. 10. 10 % e meshkujve iu pëlqen të puthen në qafë. |
Re: 10 kuriozitete interesante rreth puthjes, ndarjes dhe mediave sociale
2. 8 % e përdoruesve të telefonit celular kanë raportuar se duan të ndahen nëpërmjet një mesazhi me tekst.
Similar topics
» Më shumë dashuri: sot festohet Dita Botërore e Puthjes
» 14 Kuriozitete Rreth Dashurisë
» 10 kuriozitete rreth semundjeve dhe struktures molekulare
» A Ka Miqësi Pas Ndarjes?
» Historia dhe karakteristikat e puthjes franceze
» 14 Kuriozitete Rreth Dashurisë
» 10 kuriozitete rreth semundjeve dhe struktures molekulare
» A Ka Miqësi Pas Ndarjes?
» Historia dhe karakteristikat e puthjes franceze
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Dashuria & Erosi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi