Belen Rodriguez braktis fenë e saj, për tu martuar me Stefanon
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Belen Rodriguez braktis fenë e saj, për tu martuar me Stefanon
Vetëm për tu martuar me të në 20 shtator, duke zyrtarizuar kështu lidhjen e saj me balerinin Stefano De Martino, Belen Rodruigezz ka vendosur që të bëhet katolike.
Ky lajm bëhet i ditur nga motra e saj Cecilia, e cila gjatë një interviste për të përjavshmen “DiPiù”, ka treguar detaje për martesën.
“Jam e lumtur për Belen, e cila e ka për zemër që ta quajë Stefanon “bashkëshort”. Me zor pret sa të veshë fustanin e bardhë dhe të hyjë në kishë në krah të babait tonë. Edhe unë do jem në kishë, por jam e trishtuar se nuk do jem krah saj, por do jem e ulur pas. Familja ime dhe unë jemi të besimit protestant. Ajo do të martohet në një kishë katolike dhe unë nuk mund të bëhem dëshmitare e saj, pasi më duhet të kthehem edhe unë katolike. E bëri vetëm se Stefano është katolik, dhe sepse i ka dashur gjithmonë ritet e martesës, nga marshi nusëror në kishë te fustani i gjatë. Martesa protestante është më e thjeshtë, një përfaqësues i kishës merr firmat e çiftit dhe kaq. Sigurisht më tej festohet, pro ceremonia është tjerët gjë”, shprehet Ceçuilia.
Similar topics
» “Sulltanesha” përfundon në psikiatri, braktis serialin
» SMS Erotike Dhe Kërcënuese Gazetares, Dy Vite Burg 56 Vjeçarit
» Kadare: Shqiptarët u konvertuan me dhunë në fenë islame
» Kadare: Shqiptarët u konvertuan në fenë islame me dhunë
» Sëmundja e detyron Albanon e “Apartamentin 2XL” të braktis skenën
» SMS Erotike Dhe Kërcënuese Gazetares, Dy Vite Burg 56 Vjeçarit
» Kadare: Shqiptarët u konvertuan me dhunë në fenë islame
» Kadare: Shqiptarët u konvertuan në fenë islame me dhunë
» Sëmundja e detyron Albanon e “Apartamentin 2XL” të braktis skenën
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi