Martohet striptistja e parë shqiptare, i zgjedhur është një miliarder...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Martohet striptistja e parë shqiptare, i zgjedhur është një miliarder...
Në shumë portale të internetit ajo është radhitur në top 10 femrat më të bukura të Maqedonisë, edhe pse vetëm 5 vite ka që është aktive në skenë dhe në profesionin e saj. | ||||
Nje nga striptistet e para shqiptare ne Maqedoni, Ulkonja apo siç e njohin te gjithë me pseudonimin Volcica është martuar. Tani ajo perdor makina lukzose, ka vile me pishine private dhe jeton një jete te pasur. Thuhet se i përzgjedhuri i saj është nje miliarder i pasur nga Zambia. 24-vjeçaren e lindur në Shkup, të gjithë e njohin me pseudonimin (Volçica), që në shqip do të thotë “Ulkonja”. Ajo merret me kërcim dhe me këtë profesion ka filluar që nga mosha 19- vjeçare, kurse me striptizëm ka filluar të merret një vit më vonë. Shumë shpejt “Ulkonja” u bë një nga figurat më të njohura të skenës maqedonase prej paraqitjes së saj në programin “Lajmet nudo”, në një televizion shumë të njohur në Maqedoni, pasi ishte femra e parë dhe njëkohësisht shqiptare që zhvishej në ekran, duke dhënë lajmet nudo. |
Similar topics
» Wealth- X Zbulon Të Parin Miliarder Në Shqipëri. Ja Kush Është!
» Pse Një Mashkull Nuk Do Të Martohet?
» DASHURIA E FEMRES SHQIPTARE PER TE QENE NENE, ESHTE ME E MADHE NE BOTE !
» Dashuria e parë mban mend edhe urrejtjen e parë!
» 10 hapa për të zgjedhur mes dy të dashurve
» Pse Një Mashkull Nuk Do Të Martohet?
» DASHURIA E FEMRES SHQIPTARE PER TE QENE NENE, ESHTE ME E MADHE NE BOTE !
» Dashuria e parë mban mend edhe urrejtjen e parë!
» 10 hapa për të zgjedhur mes dy të dashurve
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi