AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ushtari mallëngjen botën me gjestin e tij

Shko poshtë

Ushtari mallëngjen botën me gjestin e tij  Empty Ushtari mallëngjen botën me gjestin e tij

Mesazh nga ♛Melody♛ Sun Aug 04, 2013 6:38 pm

Ushtari mallëngjen botën me gjestin e tij  8994559-370x290

Një idhull. Një hero. Brenda pak orëve, Myles Kerr 7u kthye idhulli i miliona amerikanëve, të prekur nga gjesti fisnik i marinsit 19 vjeçar.
Gjatë maratonës së “The Jeff Drench Memorial”, ku përshkoheshin 5 kilometra në Charlevoix (Michigan), ushtari po synonte të fitonte vrapin. Në një farë momenti, Kerr pa një konkurrent të vogël në vështirësi.
Vogëlushi vetëm 9 vjeç, Brandon Fuchs, ishte gati për të ngritur flamurin e bardhë pasi humbi nga sytë konkurrentët e tjerë.
Kerr, braktisi çantën që mbante pas shpinne dhe vendosi të ndihmojë konkurrentin e vogël. Fillimisht e ngriti dhe më pas e shoqëroi me vrap të lehtë deri në fund.
Në këtë mënyrë siç raporton Noa.al, Kerr regjistroi kohën më të keqe të tij, por pak momente më vonë u bë konkurrenti më i dashur në garë, falë përhapjes së gjestit të tij në mediat sociale. Ndërsa fotografia e tij u publikua në faqen Facebook Seal of Honor./NOA
♛Melody♛
♛Melody♛

Ushtari mallëngjen botën me gjestin e tij  Coolte21

Shteti Shteti : Ushtari mallëngjen botën me gjestin e tij  Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics