Tuna dhe Cozman puthen dhe ledhatohen para publikut (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Tuna dhe Cozman puthen dhe ledhatohen para publikut (VIDEO)
Tuna, e cila momentalisht po shijon suksesin e super hitit “Fenix” në bashkëpunim me të dashurin e saj Cozman, e cila këtë emër ‘zogu’ e ka marrë pas gjesteve kontraverse në klipin “I Asaj” e që vazhduan edhe në videoklipin “Fenix”, informon Almakos.
Kështu këngërtarja shkupjane në një kocert të saj të fundit, duke kënduar këngën “Fenix” së bashku me Cozman për një moment përveçse duken që puthen të dytë në skenë, po ashtu ata kanë shkëmbyer skena te nxehta para publikut, siç mund ti shikoni në videon më poshtë./Almakos
Kështu këngërtarja shkupjane në një kocert të saj të fundit, duke kënduar këngën “Fenix” së bashku me Cozman për një moment përveçse duken që puthen të dytë në skenë, po ashtu ata kanë shkëmbyer skena te nxehta para publikut, siç mund ti shikoni në videon më poshtë./Almakos
Similar topics
» Cozman i dhuron Tunës vilë luksoze
» Lufta mes këngëtarëve, “Tuna je një k*rvë”
» Tuna më provokative se kurrë – FOTO
» Nora Istrefi dhe Tuna superseksi në plazh! – FOTO
» Cozman, I Dashuri I Tunës:Ja Si U Njoha Me Tunën
» Lufta mes këngëtarëve, “Tuna je një k*rvë”
» Tuna më provokative se kurrë – FOTO
» Nora Istrefi dhe Tuna superseksi në plazh! – FOTO
» Cozman, I Dashuri I Tunës:Ja Si U Njoha Me Tunën
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi