A e njihni njeriun më të gjatë në botë?! (foto)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
A e njihni njeriun më të gjatë në botë?! (foto)
Ai ishte një super njeri, madje një gjigand i vërtetë.
Robert Pershing Ëadloë ishte njeriu që theu rekordin e gjatësisë, e megjithëse vdiq në moshën 22-vjeçare në 1940 ai vazhdon të jetë njeriu më i gjatë në botë.
Gjigandi i Illinois, siç edhe quhej kishte një gjatësi prej 2.72 cm, e deri më sot nuk ka mundur askush ta kaloj këtë record.
Më poshtë alb-observer.com ju vë në dispozicion disa foto të këtij njeriu me përmasa gjigande./alb-observer.com/
Robert Pershing Ëadloë ishte njeriu që theu rekordin e gjatësisë, e megjithëse vdiq në moshën 22-vjeçare në 1940 ai vazhdon të jetë njeriu më i gjatë në botë.
Gjigandi i Illinois, siç edhe quhej kishte një gjatësi prej 2.72 cm, e deri më sot nuk ka mundur askush ta kaloj këtë record.
Më poshtë alb-observer.com ju vë në dispozicion disa foto të këtij njeriu me përmasa gjigande./alb-observer.com/
Similar topics
» E njihni?!…(foto)
» Më në fund martohet njeriu më i gjatë në botë (FOTO & VIDEO)
» Per njeriun....Shifra dhe fakte
» Ja sa herë bie në dashuri njeriu gjatë jetës së tij
» 9 shenjat që tregojnë se do të jetosh gjatë
» Më në fund martohet njeriu më i gjatë në botë (FOTO & VIDEO)
» Per njeriun....Shifra dhe fakte
» Ja sa herë bie në dashuri njeriu gjatë jetës së tij
» 9 shenjat që tregojnë se do të jetosh gjatë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi