Lajmi fundit: Mbyten dy fëmijë shqiptarë në lumin Po në Itali
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Lajmi fundit: Mbyten dy fëmijë shqiptarë në lumin Po në Itali
Një tragjedi e tretë për ditën e sotme ndodh në Itali, ku viktimat janë dy vajza të vogla me origjinë shqiptare.
Dy fëmijë me origjinë shqiptare janë mbytur në lumin Po, Pavia. Sipas të dhënave, dy vajzat, kushërira me njëra-tjetrën kanë qenë duke luajtur në breg të detit, kur aksidentalisht kanë rënë në lumë.
Mosha e dy vajzave është 10 dhe 11 vjeç. Trupi i pajetë i 10-vjeçares është nxjerr në sipërfaqe të tokës, ndërsa vajza tjetër është ende në kërkim nga polumbarët.
Sipas medieve italiane, vajzat e vogla ishin në shoqëri të të afërmeve të tyre për të kaluar të dielën së bashku pranë lumit Po. Një prej të afërmeve të vajzave, është përpjekur të shpëtojë jetët e tyre por më kot.
Dy fëmijë me origjinë shqiptare janë mbytur në lumin Po, Pavia. Sipas të dhënave, dy vajzat, kushërira me njëra-tjetrën kanë qenë duke luajtur në breg të detit, kur aksidentalisht kanë rënë në lumë.
Mosha e dy vajzave është 10 dhe 11 vjeç. Trupi i pajetë i 10-vjeçares është nxjerr në sipërfaqe të tokës, ndërsa vajza tjetër është ende në kërkim nga polumbarët.
Sipas medieve italiane, vajzat e vogla ishin në shoqëri të të afërmeve të tyre për të kaluar të dielën së bashku pranë lumit Po. Një prej të afërmeve të vajzave, është përpjekur të shpëtojë jetët e tyre por më kot.
Similar topics
» Lajmi i Fundit/ Forcat detare shqiptare shpëtojnë anijen turke
» Shpëtojnë 10 fëmijë që kanë qenë duke u mbytur në lumin Shkumbin të Tetovës
» Lajmi i Fundit: Gropa thithëse përpinë fëmijën
» Lajmi i fundit/ Elbasan, gruaja hidhet nga ballkoni
» Lajmi i Fundit/ Gruaja denoncon burrin: Më thotë do të vras
» Shpëtojnë 10 fëmijë që kanë qenë duke u mbytur në lumin Shkumbin të Tetovës
» Lajmi i Fundit: Gropa thithëse përpinë fëmijën
» Lajmi i fundit/ Elbasan, gruaja hidhet nga ballkoni
» Lajmi i Fundit/ Gruaja denoncon burrin: Më thotë do të vras
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi