Dhëndri 92 vjeç, nusja 22 vjeçe
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Dhëndri 92 vjeç, nusja 22 vjeçe
Një 92-vjeçar nga Iraku vendosi të martohej në të njëjtën ditë me dy nipat e tij. Ai mori një nuse 70 vjet më të re në moshë. Bëhet fjalë për Musali Mohammed al-Mujamaie i cili u martua me 22-vjeçaren Muna Mukhlif al-Juburi. Ceremonia martesore zgjati katër orë. Dhëndri u shpreh se mezi e priste ditën e madhe, ndërsa nipat e tij u detyruan ta shtynin disa herë martesën e tyre, me qëllim që të martoheshin të gjithë në të njëjtën ditë.
“Jam shumë i lumtur që u martuam të njëjtën ditë”, tha i moshuari për agjencinë franceze të lajmeve dhe shtoi: “Ndjehem sikur jam djalosh 20-vjeçar”.
Kjo është martesa e dytë për Mujamaie. Gruaja e parë e tij kishte vdekur para tre vjetësh. /alb-observer.com/
“Jam shumë i lumtur që u martuam të njëjtën ditë”, tha i moshuari për agjencinë franceze të lajmeve dhe shtoi: “Ndjehem sikur jam djalosh 20-vjeçar”.
Kjo është martesa e dytë për Mujamaie. Gruaja e parë e tij kishte vdekur para tre vjetësh. /alb-observer.com/
Similar topics
» Nusja vajton në varrin e të atit, fotografia bën web-in të lotojë
» Krimi Në Familje Nuk Ka Të Ndalur, Dhëndri Vret Vjehrrin 91-Vjeçar
» Zvicër, shqiptari përdhunon 455 herë të bijën nga 9-14 vjeçe
» Mësuesi përdhunon 7 vajza nga 18 muajshe deri në 6 vjeçe
» “Nusja Naziste”, rikthen vitet e Hitlerit
» Krimi Në Familje Nuk Ka Të Ndalur, Dhëndri Vret Vjehrrin 91-Vjeçar
» Zvicër, shqiptari përdhunon 455 herë të bijën nga 9-14 vjeçe
» Mësuesi përdhunon 7 vajza nga 18 muajshe deri në 6 vjeçe
» “Nusja Naziste”, rikthen vitet e Hitlerit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi