AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video)

Shko poshtë

Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video) Empty Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video)

Mesazh nga ♛Melody♛ Mon Jun 17, 2013 7:46 am

Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video)

Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video) Body1E dije që:
1.    Vazot e gjakut në trup janë 62 mijë milje, aq sa mund të mbulojnë dy herë perimetrin e Tokës?
2.    Po që ka më shumë qendra shijimi në gjuhën tënde, sesa restorante në San Francisco?
3.    Apo që bakteret e pranishëm në duart e tua janë më të shumtë edhe se banorët e të pestë kontinenteve të mbledhur bashkë?
4.    Teshtima e njeriut ka shpejtësinë e një tornadoje?
5.    Një mashkull gjate jetës se tij prodhon aq spermatozoide qe mund te ripopulloje Token ne dy vjet?
6.    Shuma e neuroneve ne trurin e njeriut është sa gjysma e yjeve te Rrugës se Qumështit?
Një video e realizuar nga “BuzzFeed” brenda 68 sekondave paraqet një krahasim të pazakontë që bëhet për herë të parë midis trupit tonë dhe planetit ku jetojmë.

Shikoni videon
♛Melody♛
♛Melody♛

Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video) Coolte21

Shteti Shteti : Trupi ynë, “më i madh” se Toka, ja 6 fakte që e vërtetojnë… (video) Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi