A E Keni Parë Ndonjëherë Në Ëndërr Këtë Njeri?, Kujdes Kur Të Përgjigjeni!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Janarin e viti 2006-të, një i sëmur psikiatrik pikturoi figurën e një njeriu i cili iu shfaq shumë herë në ëndërr!
Fotografia u harrua për shumë kohë mbi zyrën e mjekut, deri kur një ditë, një tjetër pacient njohu të njëjtin person si figurën që kishte për shumë herë në ëndrrat e tij!
Pas një studimi të mirëfilltë, u vërtetua se edhe shumë pacientë të tjerë e kishin parë të njëjtin person në ëndërr. Deri më sot, sipas statistikave të mbajtura më shumë se 2.000 njerëz kanë pranuar se e kanë parë personin e pikturës në ëndërrtat e tyre! Marre nga alb-observer.com
Po ju a e keni parë?
Janarin e viti 2006-të, një i sëmur psikiatrik pikturoi figurën e një njeriu i cili iu shfaq shumë herë në ëndërr!
Fotografia u harrua për shumë kohë mbi zyrën e mjekut, deri kur një ditë, një tjetër pacient njohu të njëjtin person si figurën që kishte për shumë herë në ëndrrat e tij!
Pas një studimi të mirëfilltë, u vërtetua se edhe shumë pacientë të tjerë e kishin parë të njëjtin person në ëndërr. Deri më sot, sipas statistikave të mbajtura më shumë se 2.000 njerëz kanë pranuar se e kanë parë personin e pikturës në ëndërrtat e tyre! Marre nga alb-observer.com
Po ju a e keni parë?
Similar topics
» Gjëja Më E Mahnitshme Që Mund Të Keni Parë Ndonjëherë (Video)
» Ja shenjat, të cilat tregojnë se keni lindur për njëri-tjetrin...
» Nuk keni për ta besuar se kush është i riu në këtë foto…!!!
» Adelina Tahiri, siç nuk e keni parë kurrë
» Nuk do te kete Big Brother kete vit
» Ja shenjat, të cilat tregojnë se keni lindur për njëri-tjetrin...
» Nuk keni për ta besuar se kush është i riu në këtë foto…!!!
» Adelina Tahiri, siç nuk e keni parë kurrë
» Nuk do te kete Big Brother kete vit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi