Vdes burri, përdhunohet nga 6 gratë e tij
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Vdes burri, përdhunohet nga 6 gratë e tij
Një biznesmen ka gjetur vdekjen pasi është përdhunuar nga të gjashta gratë e tij. Ngjarja ka ndodhur në një qytezë të Nigerisë, ku biznesmeni Uroko Onoja, i martuar me 6 gra dhe jetonte në Ogbadibo. Pasi u kthye një pasdite nga puna në banesë në orën 3 të drekës, ai kërkoi të shtrihet në dhomën ku jetonte gruaja më e re në moshë.
Por duket se gratë e tjera në shtëpi ishin xheloze që ai preferonte të renë ndaj sipas “Nigeria’s Daily Post”, ato kishin planifikuar një plan. ‘Të pesta hynë në dhomën e nuses më të re dhe të armatosura me thika e litarë i kërkuan atij të bënte seks me secilën prej tyre, të paktën 1 herë’, shkruan “Nigeria’s Daily Post”.
Beteja e seksit nisi fillimisht me gruan më të re në moshë. Por Onoja nuk mundi të marrë më frymë kur gruaja e tij e pestë iu drejtua shtratit të tij.
“Pushoi së marri frymë dhe unë renda drejt tij, por ato të pesta nisën të qeshin. Kur e panë që çështja u bë serioze, vrapuan në drejtim të pyllit dhe nuk i pashë më”, tregon më e reja e grave.
Okpe Odoh, kryeplaku i fshatit tha se e raportoi incidentin në polici. Sipas tij, policia hodhi dyshimet e para tek gratë e biznesmenit, të cilat u larguan në drejtim të pyllit, menjëherë sapo Onoja vdiq.
Policia prej ditës së martë kur ndodhi ngjarja është në kërkim të grave përdhunuese.
/Shekulli Online/ Përgatiti: E.L/
Similar topics
» Top 10 gënjeshtrat e thëna nga gratë
» Grate,Nje Mister I Pafund…!!?
» Anarki në Egjipt, përdhunohet në sheshin Tahrir gazetarja
» Indi, murgesha përdhunohet për një javë nga një grup meshkujsh, midis tyre një i afërm i saj
» Vishet siç i kërkon burri! (FOTO)
» Grate,Nje Mister I Pafund…!!?
» Anarki në Egjipt, përdhunohet në sheshin Tahrir gazetarja
» Indi, murgesha përdhunohet për një javë nga një grup meshkujsh, midis tyre një i afërm i saj
» Vishet siç i kërkon burri! (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi