Femrat Shqiptare Kthejne Virgjerine… Ja Pse?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Femrat Shqiptare Kthejne Virgjerine… Ja Pse?
Në Tiranë, rreth 3 femra në ditë kryejnë ndërhyrje kirurgjikale për të kthyer sërish virgjërinë. Shifrat vijnë nga një artikull i Woman News Network, ku thuhet se referuar mjekëve në klinika gjinekologjike, kryesisht në Tiranë, ky është një operacion i cili zgjat vetëm 20 minuta, kushton 200 euro, dhe bëhet me anestezi lokale.
Këto femra zakonisht i përkasin moshës 18 dhe 30 vjeç. Këto femra kanë vendosur ta prezantojnë veten si virgjëreshë përpara njeriut që kanë zgjedhur për tu martuar.
Operacionet kryhen në fshehtësi, pasi rregullat nuk lejojnë kryerjen e një operacioni të tillë.
Sipas gjinekologëve në Tiranë ky është një fenomen në rritje në 10 vitet e fundit.
Këto femra zakonisht i përkasin moshës 18 dhe 30 vjeç. Këto femra kanë vendosur ta prezantojnë veten si virgjëreshë përpara njeriut që kanë zgjedhur për tu martuar.
Operacionet kryhen në fshehtësi, pasi rregullat nuk lejojnë kryerjen e një operacioni të tillë.
Sipas gjinekologëve në Tiranë ky është një fenomen në rritje në 10 vitet e fundit.
Similar topics
» Dua burrë, e dua si yti, e dua tani!
» Skandali, hoxha i Prizrenit: Femrat shqiptare janë k*rva /video/
» Britani, ruan virgjërinë për 82 vjet, e përdhunon hajduti
» "Dua para, do të shes gjënë më të shtrenjtë, virgjërinë" (FOTO)
» “Hoxhë, kam humbur virgjërinë, çfarë të bëj tani?!" Ja përgjigjja! (VIDEO)
» Skandali, hoxha i Prizrenit: Femrat shqiptare janë k*rva /video/
» Britani, ruan virgjërinë për 82 vjet, e përdhunon hajduti
» "Dua para, do të shes gjënë më të shtrenjtë, virgjërinë" (FOTO)
» “Hoxhë, kam humbur virgjërinë, çfarë të bëj tani?!" Ja përgjigjja! (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi