Beckham i “trembet” djemve: Do ta mbyllë vajzen në shtëpi
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Beckham i “trembet” djemve: Do ta mbyllë vajzen në shtëpi
David Beckham duket se do të jetë babai që kontrollon gjithçka që bën vajza e tij. Ish-futbollisti anglez ka thënë me shaka për “The Sun” se Harperin do e mbyllë në shtëpi për ta ruajtur nga djemtë.
Kur u pyet se si do të ndihej kur vajza e tij që do të mbushë së shpejti 2 vjeç do të fillojë të takohet me djem kur të rritet, 38-vjeçari u shpreh: “Ajo nuk do të dalë fare. Do e kyç brenda”.
Ish-kapiteni i Anglisë shpjegoi edhe lidhjen që ka krijuar me vogëlushen: “Të kesh vajzë është krejt tjetër gjë. Nuk po them se dua më shumë vajzën se tre djemtë, por ata janë më të pavarur”.
Kur u pyet se si do të ndihej kur vajza e tij që do të mbushë së shpejti 2 vjeç do të fillojë të takohet me djem kur të rritet, 38-vjeçari u shpreh: “Ajo nuk do të dalë fare. Do e kyç brenda”.
Ish-kapiteni i Anglisë shpjegoi edhe lidhjen që ka krijuar me vogëlushen: “Të kesh vajzë është krejt tjetër gjë. Nuk po them se dua më shumë vajzën se tre djemtë, por ata janë më të pavarur”.
Similar topics
» Victoria Beckham tashmë shoqërohet nga i biri nëpër evente
» Beckham: Dua të krijojë një ''Perandori''
» David Beckham, nga yll i futbollit ne yll kinemaje
» David Beckham i jep lamtumirën futbollit mes lotësh
» A e dini se muziken e kujt degjon Beckham? Do befasoheni...
» Beckham: Dua të krijojë një ''Perandori''
» David Beckham, nga yll i futbollit ne yll kinemaje
» David Beckham i jep lamtumirën futbollit mes lotësh
» A e dini se muziken e kujt degjon Beckham? Do befasoheni...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi