Fansi godet Beyoncen në të pasmet e saj gjatë koncertit – VIDEO
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Fansi godet Beyoncen në të pasmet e saj gjatë koncertit – VIDEO
Beyonce ka treguar se është profesioniste e vërtetë gjatë performancës në Kopenhagë. Këngëtarja e hitit ”Grown Woman” ishte në mes të interpretimit të këngës “Irreplaceable” kur një fans i gjinisë mashkullore e ka goditur me shuplakë 32 vjeçaren në të pasmet e saj.
Sikur mos të kishte ndodhur asgjë, Beyonce kishte vazhduar koncertin. Incidenti ishte kapur në kamerë nga një fans është publikuar online, shkruan KP.
Beyonce e cila është e martuar me Jay Z me të cilin ka një vjazë 16 muajshe është në qendër të spekulimeve për një shtatzëni të dytë. Zërat për këtë filluan pasi ajo ishte detyruar të anulonte një koncert në Belgjikë me kërkesën e doktorëve.
Sikur mos të kishte ndodhur asgjë, Beyonce kishte vazhduar koncertin. Incidenti ishte kapur në kamerë nga një fans është publikuar online, shkruan KP.
Beyonce e cila është e martuar me Jay Z me të cilin ka një vjazë 16 muajshe është në qendër të spekulimeve për një shtatzëni të dytë. Zërat për këtë filluan pasi ajo ishte detyruar të anulonte një koncert në Belgjikë me kërkesën e doktorëve.
Similar topics
» Rihanna Godet Me Mikrofon Fansin
» Më në fund martohet njeriu më i gjatë në botë (FOTO & VIDEO)
» Skandal në televizionin shtetërorë grek, pamje me pullë të kuqe gjatë buletinit të lajmeve! (video)
» Foto dite: Duke i dhuruar këpucët e ndeshjes një fansi special
» Super tajfuni godet Filipinet
» Më në fund martohet njeriu më i gjatë në botë (FOTO & VIDEO)
» Skandal në televizionin shtetërorë grek, pamje me pullë të kuqe gjatë buletinit të lajmeve! (video)
» Foto dite: Duke i dhuruar këpucët e ndeshjes një fansi special
» Super tajfuni godet Filipinet
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi