Barcaleta :)
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira :: Humor & Video
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Barcaleta :)
Nje fshatari i ngordhi gomari.
Dhe shoket e tij qe ta tallnin,shkojne per ngushellim ne shtepine e tj...
I thote i pari nga shoket :
-ngushellimet e mija...
Hidhet i dyti :
- cti besh ndodhin keto gjera,duke mermeritur me vete...
I treti me nje buzeqeshje qe donte ta mbulonte duke thene:
- epo ngushellime...
Fshatari e pa qe keta kishin ardhur per ta tallur ja kthen :
- faleminderit,nuk e dija qe gomari im kishte kaq shume miq...!
Dhe shoket e tij qe ta tallnin,shkojne per ngushellim ne shtepine e tj...
I thote i pari nga shoket :
-ngushellimet e mija...
Hidhet i dyti :
- cti besh ndodhin keto gjera,duke mermeritur me vete...
I treti me nje buzeqeshje qe donte ta mbulonte duke thene:
- epo ngushellime...
Fshatari e pa qe keta kishin ardhur per ta tallur ja kthen :
- faleminderit,nuk e dija qe gomari im kishte kaq shume miq...!
Re: Barcaleta :)
Berisha, Bushi dhe Berluskoni udhetojne me avjon.
Thote piloti, mbaroi karburanti, por nje parashute kam, si t'ja bejme.
Ta hedhim ne vote: - thot sali berisha. Mire i thone dy te tjeret.
Votohet dhe fiton Sali Berisha. Merr parashuten, ika une, thot dhe hidhet. I thote Bushi Berluskonit, ore si fitoi ky? Berluskoni i thote:
-mire qe fitoi po ku i gjeti 40 vota, ne 3 veta jemi !!
Thote piloti, mbaroi karburanti, por nje parashute kam, si t'ja bejme.
Ta hedhim ne vote: - thot sali berisha. Mire i thone dy te tjeret.
Votohet dhe fiton Sali Berisha. Merr parashuten, ika une, thot dhe hidhet. I thote Bushi Berluskonit, ore si fitoi ky? Berluskoni i thote:
-mire qe fitoi po ku i gjeti 40 vota, ne 3 veta jemi !!
Burri Dhe Japonezi
E pyet burri Japonezin -amerikan je ti?? -jo jam japonez. Pas 20 min e pyet prap. -ore se ste pyeta amerikan je ti? -jo mor zoteri jam japonez ta thash iher. -nese je ameriken ma thuaj mos ki turp. -ore qenke interesant ta thash more jam japonez. Pasi ndalet treni ne stacion dhe zbresin te gjith e pyet serish. -amerikan je? mos ki turp se tani zbriten te gjith. Dhe japonezi super i acaruar ja kthen -po amerikan jam u kenaqe. -sa cudi ,sa ngjason ti me japonezet
E pyet burri Japonezin -amerikan je ti?? -jo jam japonez. Pas 20 min e pyet prap. -ore se ste pyeta amerikan je ti? -jo mor zoteri jam japonez ta thash iher. -nese je ameriken ma thuaj mos ki turp. -ore qenke interesant ta thash more jam japonez. Pasi ndalet treni ne stacion dhe zbresin te gjith e pyet serish. -amerikan je? mos ki turp se tani zbriten te gjith. Dhe japonezi super i acaruar ja kthen -po amerikan jam u kenaqe. -sa cudi ,sa ngjason ti me japonezet
Karkaleci & gjinkalla +18
Gjinkalla shikon karkalecin duke ec ne pyll dhe i therret.
- Karkalec o karkalec pse e ke lidh ***** me fasho?
- Ik o gjinkall na ler rehat.
- Shokut me te mire nuk ja tregon?!
- Po ja,isha duke ec dje ne darke ne pyll dhe pashe nje drite, thashe se ishte xixellonja dhe desha me e ** kur ajo ishte bisht cigare.
Gjinkalla shikon karkalecin duke ec ne pyll dhe i therret.
- Karkalec o karkalec pse e ke lidh ***** me fasho?
- Ik o gjinkall na ler rehat.
- Shokut me te mire nuk ja tregon?!
- Po ja,isha duke ec dje ne darke ne pyll dhe pashe nje drite, thashe se ishte xixellonja dhe desha me e ** kur ajo ishte bisht cigare.
Kthehet gruaja ne 3 te mengjesit nga puna,,dhe gjen burrin,,ne dhom ne krevat,,,me nje tjeter..!
-Burri zgjohet dhe..i bertet.. ku.. ishe deri tani me ket orar…?
-Gruaja -Mor trap kush eshte kjo ne krevatin tim…!
-Burri -Moj mos me ndrro muhabet mua…
-Burri zgjohet dhe..i bertet.. ku.. ishe deri tani me ket orar…?
-Gruaja -Mor trap kush eshte kjo ne krevatin tim…!
-Burri -Moj mos me ndrro muhabet mua…
Na ishte nje fshatar ne nje maune dhe po qeronte molle. Aty u afrua nje polic dhe i thote:
- Me fal po cfare po ben?
Fshatari i kthehet dhe i thote:
- Bisnes. Qeroj mollet dhe i marr farat, se keto fara te bejne te mencura .
- Epo mire - i tha polici me bej nja tre fara.
Farat i shiste fshatari me 15 mije lek kokrra. Polici i bleu. Pasi i hengri ai u kujtua dhe i thote fshatarit:
- Po une me 15 mije lek kisha ble gjithato kile me molle pse te mora ty vetem tre fara?
- E shef qe u bere i mencur? - i thote fshatari.
- E mire - ja kthen polici - me bej nja tre kokrra tjera.
- Me fal po cfare po ben?
Fshatari i kthehet dhe i thote:
- Bisnes. Qeroj mollet dhe i marr farat, se keto fara te bejne te mencura .
- Epo mire - i tha polici me bej nja tre fara.
Farat i shiste fshatari me 15 mije lek kokrra. Polici i bleu. Pasi i hengri ai u kujtua dhe i thote fshatarit:
- Po une me 15 mije lek kisha ble gjithato kile me molle pse te mora ty vetem tre fara?
- E shef qe u bere i mencur? - i thote fshatari.
- E mire - ja kthen polici - me bej nja tre kokrra tjera.
Shkon nje grua te psikologu dhe i kerkon ndihme:
-doktor te lutem me ndihmo burri im me rrah sa her qe vjen nga puna
-ashtu zonje,po me cfar motivi
-nuk e di doktor,vetem me rrah
-degjo ktu zonje ,sa here qe te vij burri nga puna ti vetem pi uje,vetem kaq ti pij uje.
Dhe mbas 1 jave rikthehet prap gruaja te psikologu
-uaaa doktor nuk di si te te falenderoj,se di se si por kura juaj ka funksionuar burri kto dit sme ka prek me dor fare
-ashtu zonje,me behet qefi
-doktor nje gje skam kuptuar ,qa lidhje ka uji me dhunen e burrit
-po ti moj zonje me uj ne goje nuk mund te flasesh!
-doktor te lutem me ndihmo burri im me rrah sa her qe vjen nga puna
-ashtu zonje,po me cfar motivi
-nuk e di doktor,vetem me rrah
-degjo ktu zonje ,sa here qe te vij burri nga puna ti vetem pi uje,vetem kaq ti pij uje.
Dhe mbas 1 jave rikthehet prap gruaja te psikologu
-uaaa doktor nuk di si te te falenderoj,se di se si por kura juaj ka funksionuar burri kto dit sme ka prek me dor fare
-ashtu zonje,me behet qefi
-doktor nje gje skam kuptuar ,qa lidhje ka uji me dhunen e burrit
-po ti moj zonje me uj ne goje nuk mund te flasesh!
Shkon ne nje spital psiqiatrik nje organizate humanitare per te pare a ka kushte spitali.
Dhe pyesin nje te semure mendor
-a keni kushte ktu?
-po si jo kemi,kemi lojra kemi fusha sporti,kemi dhe pishine ku hidhemi te gjith me gjoks me koke shtyhemi me njeri tjt madje madje doktori na ka thene nese sillemi mir do na e mbush edhe me uje!
Dhe pyesin nje te semure mendor
-a keni kushte ktu?
-po si jo kemi,kemi lojra kemi fusha sporti,kemi dhe pishine ku hidhemi te gjith me gjoks me koke shtyhemi me njeri tjt madje madje doktori na ka thene nese sillemi mir do na e mbush edhe me uje!
Beni i tha Andit
Beni: Do vesh ta vonosh pak priftin e fshatit tone se do bej seks me gruan e tij?
Andi: Po mir mo vlla...
Vete Andi tek prifti dhe e gjen duke mbyll deren...
Andi: O At dua te rrefehem.
-Po esht pak von tani?
-Po keshtu e kam hallin.
-E mir po shpejt...
Pas nja 10 min Andi pendohet
-O At, un te genjeva se me tha nje shok t te vonoja se do bente seks me gruan tende...
Prifti ngrys vetullat dhe i thoT
-Po ti je i martuar?
-Po..!
-Po ik o trap se po ben seks me gruan tende se un nuk kam grua
Beni: Do vesh ta vonosh pak priftin e fshatit tone se do bej seks me gruan e tij?
Andi: Po mir mo vlla...
Vete Andi tek prifti dhe e gjen duke mbyll deren...
Andi: O At dua te rrefehem.
-Po esht pak von tani?
-Po keshtu e kam hallin.
-E mir po shpejt...
Pas nja 10 min Andi pendohet
-O At, un te genjeva se me tha nje shok t te vonoja se do bente seks me gruan tende...
Prifti ngrys vetullat dhe i thoT
-Po ti je i martuar?
-Po..!
-Po ik o trap se po ben seks me gruan tende se un nuk kam grua
Nje nuse e re sapo kishte shkuar te shtepia e burrit dhe vjerra i thot
-degjo moj bij un kam disa huqe qe ti esht e mira ti dish,kur ta kem shamine e lidhur ne krahun e djathte do te thot se jam ne qef e bejme muhabet si shoqe sa te duash,ama kur ta kem ne te majten mos me fol fare vetem puno e ul koken kshu do evitojme shamatat e konfliktet.
-mir moj nene e kuptoj,po edhe un kam disa kerkesa
-me thuaj te keqen nena
-un jam mesuar te zgjohem heret dhe me kafen e mjesit baba me kam msu me pi nje got raki
-ska prob te keqen nena raki kemi plot
-po por pas gotes se par jam msu me pi te dyten e pas te dytes te treten,dhe kur ti kem pi 3 gota moj nene sme plas fare se nga cili krah e ke lidh shamine ti.
-degjo moj bij un kam disa huqe qe ti esht e mira ti dish,kur ta kem shamine e lidhur ne krahun e djathte do te thot se jam ne qef e bejme muhabet si shoqe sa te duash,ama kur ta kem ne te majten mos me fol fare vetem puno e ul koken kshu do evitojme shamatat e konfliktet.
-mir moj nene e kuptoj,po edhe un kam disa kerkesa
-me thuaj te keqen nena
-un jam mesuar te zgjohem heret dhe me kafen e mjesit baba me kam msu me pi nje got raki
-ska prob te keqen nena raki kemi plot
-po por pas gotes se par jam msu me pi te dyten e pas te dytes te treten,dhe kur ti kem pi 3 gota moj nene sme plas fare se nga cili krah e ke lidh shamine ti.
Pyet babai te birin
-bir ke do me shum ti mamin apo babin
-epo ca te te them un o ba
-e bej keshtu nese do isha un ne berlin e mamaja ne paris ku do shkoje me pare?
-ne paris o ba
-po nese do isha un ne paris e mamaja ne berlin ku do shkoje?
-ne berlin o ba
-po pse kshu o bir
-po ne paris isha njeher o ba
-bir ke do me shum ti mamin apo babin
-epo ca te te them un o ba
-e bej keshtu nese do isha un ne berlin e mamaja ne paris ku do shkoje me pare?
-ne paris o ba
-po nese do isha un ne paris e mamaja ne berlin ku do shkoje?
-ne berlin o ba
-po pse kshu o bir
-po ne paris isha njeher o ba
Nje burre i thote gruas se po del per te blere cigare.
Shkon ne dyqan por e gjen mbyllur, keshtu qe shkon ne nje bar. Atje pi disa birra dhe hyn ne bisede me nje bionde. Pijne dhe disa birra bashke dhe me pas shkojne ne shtepine e saj. Pas nje nate te zjarte, afer ores 3 te mengjesit zgjohet dhe behet gati te ike.
- Gruaja do te me vrase. Me jep shpejt pak puder.
Merr pudren dhe lyen duart. Kur hap deren e shtepise e gjen gruan ne kembe e cila shfrynte gjithe nerva.
- Ku ishe deri tani?
- Shiko, do te te them te verteten. Isha ne nje bar, piva disa birra, u njoha me nje bionde dhe shkova me te.
- Me trego duart menjehere, i thote e shoqja. Ai i tregon duart plot me puder.
- Genjeshtar i poshtrer, perseri ishe ne bowling!
Shkon ne dyqan por e gjen mbyllur, keshtu qe shkon ne nje bar. Atje pi disa birra dhe hyn ne bisede me nje bionde. Pijne dhe disa birra bashke dhe me pas shkojne ne shtepine e saj. Pas nje nate te zjarte, afer ores 3 te mengjesit zgjohet dhe behet gati te ike.
- Gruaja do te me vrase. Me jep shpejt pak puder.
Merr pudren dhe lyen duart. Kur hap deren e shtepise e gjen gruan ne kembe e cila shfrynte gjithe nerva.
- Ku ishe deri tani?
- Shiko, do te te them te verteten. Isha ne nje bar, piva disa birra, u njoha me nje bionde dhe shkova me te.
- Me trego duart menjehere, i thote e shoqja. Ai i tregon duart plot me puder.
- Genjeshtar i poshtrer, perseri ishe ne bowling!
Taksi për tre persona
- Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin: – Sa kushton deri në Lipjan për tre persona?. Taksisti ua kthen: – Pse tre, Ju jeni dy!. Të dehurit i thonë taksistit: – E ti, nuk po vjen me neve a?
- Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin: – Sa kushton deri në Lipjan për tre persona?. Taksisti ua kthen: – Pse tre, Ju jeni dy!. Të dehurit i thonë taksistit: – E ti, nuk po vjen me neve a?
Plaku dhe taksisti
- Njëherë një plak i cili i kishte dy valixhe të rënda në dorë, shkon e pyet një taksist se sa kushtonte për ta dërguar atë deri në vendin e caktuar! -Taksisti i thotë: 10 euro. Plaku: Po valixhet?! – Taksisti: Valixhet janë pa pagesë. – Plaku ia kthen: Mirë, merri t’i valixhet se unë vij në këmbë!”
- Njëherë një plak i cili i kishte dy valixhe të rënda në dorë, shkon e pyet një taksist se sa kushtonte për ta dërguar atë deri në vendin e caktuar! -Taksisti i thotë: 10 euro. Plaku: Po valixhet?! – Taksisti: Valixhet janë pa pagesë. – Plaku ia kthen: Mirë, merri t’i valixhet se unë vij në këmbë!”
- Mësuesja: Pse qesh
- Nxënësi : Pash një rrip te sytjenave te tua
- Mësuesja: Dil përjashta një muaj pezullim
Qesh nxënësi i dytë
- Mësuesja: Po ti pse qesh?
- Nxënësi : Pashe te dy rripat e sytjenave te tua
- Mësuesja : Ti dil përjashta dhe dy muaj pezullim
Mësuesja ulet për te marre shkumësin dhe Beni merr rrugën për dale nga klasa
- Mësuesja: Avash avash Beni, ku shkon?
- Beni: Me atë qe pash unë kur ti u ule për te marr shkumësin, për mua u mbyll shkolla.
- Nxënësi : Pash një rrip te sytjenave te tua
- Mësuesja: Dil përjashta një muaj pezullim
Qesh nxënësi i dytë
- Mësuesja: Po ti pse qesh?
- Nxënësi : Pashe te dy rripat e sytjenave te tua
- Mësuesja : Ti dil përjashta dhe dy muaj pezullim
Mësuesja ulet për te marre shkumësin dhe Beni merr rrugën për dale nga klasa
- Mësuesja: Avash avash Beni, ku shkon?
- Beni: Me atë qe pash unë kur ti u ule për te marr shkumësin, për mua u mbyll shkolla.
Nji grua i shkrun nji mesazh romantik te dashurit ne burg:
Nese je fjete me dergo nji cop enderr.
Nese je duke qeshur me dergo nji buzqeshje.
Nese po ha me dergo nji kafshate.
Nese po pi me dergo nji gllenke.
Nese po qane me dergo nji cope loti.
Nderkohe i dashuri i pergjigjet : Jam ne tualet ....
Nese je fjete me dergo nji cop enderr.
Nese je duke qeshur me dergo nji buzqeshje.
Nese po ha me dergo nji kafshate.
Nese po pi me dergo nji gllenke.
Nese po qane me dergo nji cope loti.
Nderkohe i dashuri i pergjigjet : Jam ne tualet ....
Djali, e dashura dhe farmacisti
Një i ri hyn në farmaci dhe i thotë farmacistit:
Një i ri hyn në farmaci dhe i thotë farmacistit:
- Më jepni një prezervativ se e dashura më ka ftuar sonte për darkë në shtëpinë e saj dhe mendoj se kërkon më shumë nga unë.
Pasi e merr prezervativin, i riu kthehet prapë:
- Më jepni edhe një ju lutem, se motra e të dashurës sime është shumë atraktive dhe më sheh me një sy që mendoj se kërkon diçka.
Farmacisti ia jep prezervativin e dytë, ndërsa djaloshi shkon deri te dera dhe kthehet sërish.
- Edhe një ju lutem, se nëna e të dashurës sime është grua shumë e bukur dhe shpesh më provokon, prandaj të jem i përgatitur për çdo rast.
Gjatë darkës, i riu dhe e dashura e tij ulen në njërën anë të tavolinës, ndërsa motra dhe nëna e të dashurës ulen përballë tyre. Më pas vjen babai i vajzës, ndërsa djaloshi ul kokën dhe fillon lutjen:
- Falënderimi i takon Zotit që na ka dhënë për të ngrënë dhe për të pirë...
Kalojnë 10, 20, 30 minuta ai nuk e ndërpret lutjen.
- Nuk e kam ditur se je kaq fetar – i thotë e dashura.
- As unë nuk e kam ditur se e ke babanë farmacist – ia kthen djaloshi.
Pasi e merr prezervativin, i riu kthehet prapë:
- Më jepni edhe një ju lutem, se motra e të dashurës sime është shumë atraktive dhe më sheh me një sy që mendoj se kërkon diçka.
Farmacisti ia jep prezervativin e dytë, ndërsa djaloshi shkon deri te dera dhe kthehet sërish.
- Edhe një ju lutem, se nëna e të dashurës sime është grua shumë e bukur dhe shpesh më provokon, prandaj të jem i përgatitur për çdo rast.
Gjatë darkës, i riu dhe e dashura e tij ulen në njërën anë të tavolinës, ndërsa motra dhe nëna e të dashurës ulen përballë tyre. Më pas vjen babai i vajzës, ndërsa djaloshi ul kokën dhe fillon lutjen:
- Falënderimi i takon Zotit që na ka dhënë për të ngrënë dhe për të pirë...
Kalojnë 10, 20, 30 minuta ai nuk e ndërpret lutjen.
- Nuk e kam ditur se je kaq fetar – i thotë e dashura.
- As unë nuk e kam ditur se e ke babanë farmacist – ia kthen djaloshi.
Pijaneci, babai, gruaja
Një pijanec e kish bere zakon qe çdo nate te kthehej ne shtëpi i dehur...
Një pijanec e kish bere zakon qe çdo nate te kthehej ne shtëpi i dehur...
Sapo hyn ne shtëpi ai i drejtohet:
- Mbrëmë kur u ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time, ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec.
- Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?
Sepse unë jam babai yt.....
- Mbrëmë kur u ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time, ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec.
- Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?
Sepse unë jam babai yt.....
Një pijanec pasi kthehet në shtëpi dhe mbaron punë me nevojat personale drejtohet për në dhomë. I thote gruas:
- Sa i mirë që jam, më duket se jam rob i dërguar nga Zoti..
- Pse?-i thotë ajo.
-Po ja, teksa po hyja për në banjo drita u hap vetvetiu..
- More maskara prapë ke urinuar në frigorifer ti - ulërin gruaja.
- Sa i mirë që jam, më duket se jam rob i dërguar nga Zoti..
- Pse?-i thotë ajo.
-Po ja, teksa po hyja për në banjo drita u hap vetvetiu..
- More maskara prapë ke urinuar në frigorifer ti - ulërin gruaja.
Nje grua hyn ne shtepi dhe gjen te shoqin me nje vajze te re ne shtrat!!!
Gruaja: o i pacipe, o idjot si munde te ma besh kte mua nenes se femijeve te tu! Kurr ste kam tradhetuar!
Burri: nje moment, prit te pakten te te shpjegoj dicka...
Gruaja: pa he njeher...sidoqoft kto do jene fjalet e fundit qe degjoj nga ty se do kerkoj divorcin!
Burri nis rrefimin : ´´dola nga puna kur gjej kte vajzen qe me kerkoi nje pasazh, dukej e perhumbur e me rroba te piseta e te vjetra, e frikesuar ....me erdhi keq dhe e mora ne makine. Verejta se ish shum e dobet, e keshtu e cova ne shtepi ti jap te haje dicka, me tha se kish 3 dite pa ngrene...i dhash bifteket qe gatova per ty mbreme por qe ti si hengre nga frika se shtoje ne peshe...eh kjo i perpiu direkt. Mbasi hengri e ftova te beje nje dush se ish shume e piset, kur isha ne banje verejta veshjet e saj te vjetra e plot te grisura, i hodha ne kosh ato! Si qe s´kish me c´te veshe i dhash xhinset e tua Armani qe ti nuk i vishje me, ato qe te dhurova disa vjet me pare e ti si vishje se te rrinin shtrenguar. I dhash intimon qe te dhurova ty per ditlindje por qe ti se vesh se thua se s´kam gusto, i dhurova dhe ate kemishen sexy qe te dhuroi motra ime per vitin e ri por qe ti se vesh per te mos i ber qejfin asaj, i dhash gjithashtu cizmet e tua qe blem tek ai dyqani i shtrenjt por qe ti si vesh se njera ne zyra jote e ka te njejtin model.´´
Ne kte pike burri merr fryme thelle dhe vazhdon
´´me ish kaq mirnjohese per pasazhin me makine dhe per dhuratat sa qe kur e shoqerova per ne porta me pa me lot ne sy dhe me tha: s´ka ndonje gje tjeter qe gruaja jote se perdor me?...´´
Gruaja: o i pacipe, o idjot si munde te ma besh kte mua nenes se femijeve te tu! Kurr ste kam tradhetuar!
Burri: nje moment, prit te pakten te te shpjegoj dicka...
Gruaja: pa he njeher...sidoqoft kto do jene fjalet e fundit qe degjoj nga ty se do kerkoj divorcin!
Burri nis rrefimin : ´´dola nga puna kur gjej kte vajzen qe me kerkoi nje pasazh, dukej e perhumbur e me rroba te piseta e te vjetra, e frikesuar ....me erdhi keq dhe e mora ne makine. Verejta se ish shum e dobet, e keshtu e cova ne shtepi ti jap te haje dicka, me tha se kish 3 dite pa ngrene...i dhash bifteket qe gatova per ty mbreme por qe ti si hengre nga frika se shtoje ne peshe...eh kjo i perpiu direkt. Mbasi hengri e ftova te beje nje dush se ish shume e piset, kur isha ne banje verejta veshjet e saj te vjetra e plot te grisura, i hodha ne kosh ato! Si qe s´kish me c´te veshe i dhash xhinset e tua Armani qe ti nuk i vishje me, ato qe te dhurova disa vjet me pare e ti si vishje se te rrinin shtrenguar. I dhash intimon qe te dhurova ty per ditlindje por qe ti se vesh se thua se s´kam gusto, i dhurova dhe ate kemishen sexy qe te dhuroi motra ime per vitin e ri por qe ti se vesh per te mos i ber qejfin asaj, i dhash gjithashtu cizmet e tua qe blem tek ai dyqani i shtrenjt por qe ti si vesh se njera ne zyra jote e ka te njejtin model.´´
Ne kte pike burri merr fryme thelle dhe vazhdon
´´me ish kaq mirnjohese per pasazhin me makine dhe per dhuratat sa qe kur e shoqerova per ne porta me pa me lot ne sy dhe me tha: s´ka ndonje gje tjeter qe gruaja jote se perdor me?...´´
NJe budalla kishte dale ne ane te rruges per te peshkuar mbi asfalt, aty kalon nje shok i tij....e sheh... dhe i thote: - bobooo... sa gjynah, edhe i hedh nje 5-mije lekeshe ky. Me vone kalon nje tjeter, e sheh edhe ky dhe me keqardhje te madhe i hedh edhe ky nje pese-mije lekeshe. Vjen nje i njohur i ketij "budallait" dhe si per ta marre me te mire i thote: He mo ke zene gje eee..? -Nga pak, i thote budallai. -MIre, i thote shoku, -hajde te pime ndonje gje se qeras une, ulen ne tavoline dhe shoku fillon ta pyesi, - Po mire ka peshk aty mbi asfalt? -Po, i thote budallai, -Po mire sa peshk ke kapur sot? "Budallai" i thote, - TI JE I TRETI.
Shkeputur nga ditari i nje greku
Vajza 1
- Babi, jam lezbike..
- Ok bije, zgjedhja yte
Vajza 2
- Babi,, dhe un lezbike jam..
- Ehhhh,cfar te te them ?!
Vajza 3
- Dhe un lezbike jam o babi ,..
Babai i nevrikosur therret :
- Ka njeri ne kete shtepi qe shkon me meshkuj ?
Djali : - Un o babi...!!
Vajza 1
- Babi, jam lezbike..
- Ok bije, zgjedhja yte
Vajza 2
- Babi,, dhe un lezbike jam..
- Ehhhh,cfar te te them ?!
Vajza 3
- Dhe un lezbike jam o babi ,..
Babai i nevrikosur therret :
- Ka njeri ne kete shtepi qe shkon me meshkuj ?
Djali : - Un o babi...!!
Ishte Saliu me Skender gjinushin ne nje mbremje ne amerike me Bill klintonin po hanin darken mirepo aty luget dhe pirunjt ishin flori. Dhe Sali Berisha shikon Skender Gjinushin qe futi nje lug floriri ne xhep dhe skishte si ta merte 1 vet dhe tha " degjoni te dashur Amerikan une sjam vetem President Shqiptar por jam dhe magjistar, e shikoni kete lugen flori? Une e fus ne xhepin tim dhe e nxier nga xhepi Skender Gjinushit, donte sdonte skenderi e nxori lugen.
Burri vjen ne shtepi dhe flet me gruan....
- grua sot poshte pallatit beme gara se kush e ka me te gjate....
- e kush fitoi...
- po sigurisht qe une ....
- pse nuk ishte Ramadani aty..!!
- grua sot poshte pallatit beme gara se kush e ka me te gjate....
- e kush fitoi...
- po sigurisht qe une ....
- pse nuk ishte Ramadani aty..!!
Nderkohe ne Gjirokaster.
Plako ke 1 cigare?
Prz 19 te fundit kam.
U pa puna, po hap paketen time
Plako ke 1 cigare?
Prz 19 te fundit kam.
U pa puna, po hap paketen time
Faqja 1 e 2 • 1, 2
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira :: Humor & Video
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi