E Mrekullueshme! Kjo Fotografi Po Bën Xhiron E Botës
Faqja 1 e 1
E Mrekullueshme! Kjo Fotografi Po Bën Xhiron E Botës
Fotografi-Kjo është fotografia që po bënë xhiron e botës gjatë ditëve të fundit.
Dy binjakë të sapo lindur kanë shtërnguar duart e njeri-tjetrit dhe më pas janë qetësuar.
Fotografinë e ka bërë një infermiere në Spanjë, e cila ka parë binjakët që po qanin shumë dhe papritmas ata kanë pushuar.
U çuditur infermierja ka shkuar tek bebet për të parë se pse ata pushuan kaq çuditshëm… dhe kur ka parë binjakët të kapur për dore është çuditur dhe emocionuar njkohësisht.
Me shpejtësi ajo e ka fotografuar këtë pamje me aparatin e saj celularë për ta bërë një prej fotove më të klikuar këto ditë në rrjetet sociale/albobserver
Dy binjakë të sapo lindur kanë shtërnguar duart e njeri-tjetrit dhe më pas janë qetësuar.
Fotografinë e ka bërë një infermiere në Spanjë, e cila ka parë binjakët që po qanin shumë dhe papritmas ata kanë pushuar.
U çuditur infermierja ka shkuar tek bebet për të parë se pse ata pushuan kaq çuditshëm… dhe kur ka parë binjakët të kapur për dore është çuditur dhe emocionuar njkohësisht.
Me shpejtësi ajo e ka fotografuar këtë pamje me aparatin e saj celularë për ta bërë një prej fotove më të klikuar këto ditë në rrjetet sociale/albobserver
Similar topics
» Shqipëria e parë nga Otranto: Fotoja bën xhiron e internetit
» Fotoja Qe Po Ben Xhiron E Botes, Femija Qe Falet! (FOTOT)
» Fotografi Reale.......
» Në rradhë për një fotografi me Obamën!
» Kafshe Ne Blic {Fotografi}
» Fotoja Qe Po Ben Xhiron E Botes, Femija Qe Falet! (FOTOT)
» Fotografi Reale.......
» Në rradhë për një fotografi me Obamën!
» Kafshe Ne Blic {Fotografi}
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi