Shefat e Mbrojtjes së Ballkanit mblidhen në Tiranë. Nishani: Bashkëpunim për sigurinë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Shefat e Mbrojtjes së Ballkanit mblidhen në Tiranë. Nishani: Bashkëpunim për sigurinë
TIRANË- Presidenti i vendit, Bujar Nishani, duke folur në konferencën e 7-të të shefave të mbrojtjes së Ballkanit, mbledhur paraditen e sotme në Tiranë, ka kërkuar bashkëpunimin e të gjitha vendeve për të ruajtur sigurinë dhe paqen në rajon.
Sipas Nishanit janë të gjitha mundësitë për përmirësimin e punës bashkëpunuese në fushën e sigurisë dhe të mbrojtjes.
“Proceset integruese janë shtysa kryesore për ecjen përpara të të gjitha vendeve. Unë besoj shumë se integrimit euro atlantik ashtu edhe integrimi rajonal janë instrumentet më të çmuar për arritjen e objektivat për të gjitha vendet tona”- tha Nishani.
Similar topics
» Aksidente në Tiranë e Bulqizë plagosen 4 persona TIRANE-
» Presidenti Nishani shtrohet në spital: Jam mirë
» Fajon: Mekanizmi i ri i mbrojtjes kthen regjimin e vizave
» Konferenca për sigurinë detare në Adriatik dhe Jon, Berisha: Të ndërtohet Korridori 8
» Fotografët e parë në Shqipëri dhe në Jugperëndim të Ballkanit
» Presidenti Nishani shtrohet në spital: Jam mirë
» Fajon: Mekanizmi i ri i mbrojtjes kthen regjimin e vizave
» Konferenca për sigurinë detare në Adriatik dhe Jon, Berisha: Të ndërtohet Korridori 8
» Fotografët e parë në Shqipëri dhe në Jugperëndim të Ballkanit
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Aktualiteti Shqiptar & Rajoni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi