Thenie te mencura..!!
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Filozofia & Thenie Te Mencura
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Re: Thenie te mencura..!!
Kur Zoti zgjidh problemet e tua, ti ke besim në aftësitë e tij; Kur Zoti nuk i zgjidh problemet e tua...ai ka besim në aftësitë e tua...!
Vuajtja të dobëson për ca kohë... por ka një të mirë... Të forcon përgjithmonë...!!
Nëse do të gjesh një mik të mirë tregoi atij anën tënde më të dobët.Nëse ai e shkel, tregoi tjetrën...!
Kush është pasuruar nga lotët e të tjerëve, nuk do të mundet kurrë të ketë lotë gëzimi..
Edhe perandorët më të mëdhenj e kishin kuptuar, se pushtimi i zemrave është më i vështirë se ai i kështjellave..!
Kur të të dashurojnë mos u bëj diktator ... Kur dashurohesh mos u bëj skllav...!
Vetëm kush është i fortë mund të falë. Kush është i dobët nuk di as të falë e as të ndëshkojë.
||Mahatma Gandhi||
||Mahatma Gandhi||
Shpeshherë njerëzit e këqij janë si qentë e dobët: po ike të sulen më keq, po i sulmove ia krisin vrapit!
|Jakov Xoxa|
|Jakov Xoxa|
Mos u mundo shumë, gjërat më të mira ndodhin kur nuk i pret..!
|Gabriel García Márquez|
|Gabriel García Márquez|
Mbani mend: Mbi të gjitha plagët, të pashërueshme janë ato që burojnë nga gjuha, shikimi me përbuzje dhe tallja !
|Balzak|
|Balzak|
Të të besojnë është një kompliment më i madh sesa të të duan...!
|George MacDonald|
|George MacDonald|
"Nëse nuk mund ta thuash të vërtetën, të paktën mos e duartrokit gënjeshtrën."
Mos i jep vend të veçantë gjithkujt në zemrën tënde. Është e lehtë tu japësh atë vend, por të vret shumë kur ata nuk njohin vlerën e atij vendi...
Gratë që kanë ndryshuar botën, nuk kanë pasur kurrë nevojë të tregojnë asgjë, përveç se inteligjencës së tyre.
|Rita Levi Montalcini|
|Rita Levi Montalcini|
Askush nuk i dëgjoi të qarat e saj. Zemra është një burim lotësh që nuk bën as zhurmën më të vogël në botë..
Për të bërë armiq nuk ka nevojë të shpallesh luftë, mjafton të thuash të vërtetën!
| Martin Luther King |
| Martin Luther King |
Cdonjeriu i janë dhënë 2 cilësi: fuqia dhe talenti. Fuqia e udhëheq të takojë fatin e tij. Talenti i tij e detyron të ndajë me të tjerët elementët më të mirë që ai zotëron. Cdonjeri duhet të dijë se kur duhet të përdorë njërën apo tjetrën.
Paolo Coelho
Paolo Coelho
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Thenie Dashurie <3
» Thenie Te Bukura...!!
» | Thënie Të Vlefshme |
» Thenie Shqiptare.....!!
» Thenie Me Spec.......!?
» Thenie Te Bukura...!!
» | Thënie Të Vlefshme |
» Thenie Shqiptare.....!!
» Thenie Me Spec.......!?
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Filozofia & Thenie Te Mencura
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi