Rita Ora, si rojtare e Mbretëreshës – FOTO
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Rita Ora, si rojtare e Mbretëreshës – FOTO
Një prej këngëtareve më të kërkuara të momentit, Rita Ora, u shkëput nga axhenda e ngjeshur e shfaqjeve, për t’u rikthyer në “rrënjët e saj” londineze. 22-vjeçarja e lindur në Prishtinë, vizitoi këtë fundjavë “Buckingham Palace”, Pallatin e Mbretëreshës, ku pozoi me kurorën tradicionale të rojeve të betuar të Mbretëreshës.
Megjithatë, ndryshe nga rojet që kanë për detyrë të qëndrojnë me orë të tëra të palëvizur, me veshjen e tyre ceremoniale, Rita u tregua shumë më e zhdërvjellët, ndërsa firmosi autografë dhe pak por e sigurt, u shfaq shumë më tërheqëse se “kolegët” e saj rojtarë./shqipmedia
Megjithatë, ndryshe nga rojet që kanë për detyrë të qëndrojnë me orë të tëra të palëvizur, me veshjen e tyre ceremoniale, Rita u tregua shumë më e zhdërvjellët, ndërsa firmosi autografë dhe pak por e sigurt, u shfaq shumë më tërheqëse se “kolegët” e saj rojtarë./shqipmedia
Similar topics
» Rita Ora do të martohet (FOTO)
» Rita Ora, topless për GQ
» Rita Ora: Jam në dashuri
» Modelja vlonjate thyen tabunë, foto nudo (FOTO)
» Çiljeta Xhilaga, Me Foto Të Tjera Te Nxehta (FOTO)
» Rita Ora, topless për GQ
» Rita Ora: Jam në dashuri
» Modelja vlonjate thyen tabunë, foto nudo (FOTO)
» Çiljeta Xhilaga, Me Foto Të Tjera Te Nxehta (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi