“Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Arti - Kultura - Shqiptare
Faqja 1 e 1
“Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj
Saimir Kodra dhe Gentian Zenelaj ne "Ça thu" [font]“Ç’a Thu…” është programi me i ri i cili të martën shënoi herën e dytë On-Air në televizionin e ri Agon Channel, për të cilin, Sajmir Kodra u largua nga “Fiks Fare” dhe Gentian Zenelaj “Apartamenti XXl” Vendimi i Sajmirit për të lënë emisionin "Fiks Fare". Gentian Zenelaj është larguar nga apartamenti dhe ështëtepër entuziast për sipërmarjen e re. Siç raporton PanoramaPlus oferta Gentianit i "është bërë më herët nga vetë Saimiri, me të cilin njihem që prej vitit 2002, kur punonim bashkë në “Top Channel”, por vendimin e mora pak ditë më parë. Ai në këtë ftesë për të bërë programin e tij së bashku u tregua shumë xhentëlmen në diskutimin tonë për këtë bashkëpunim të ri dhe vërtet jam shumë i lumtur që do jem pjesë e këtij formati si “Fiks Fare” apo “Striscia la notizia”, dhe që unë e dashuroj! Uroj shumë t’ia dal me sukses!" Saimir Kodra e ka lene emisionin Fiks Fare qe ne muajin Shtator '13. Ne emisionin e 30 Shtatorit 2013 ne karrigen e Saimir Kodres eshte ulur Gazetaria Fiori Dardha ne krah te doktorit. (RevistaShtypi.al) [/font] |
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Arti - Kultura - Shqiptare
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi