AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj

Shko poshtë

“Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj Empty “Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Nov 13, 2013 9:33 pm

“Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj Saimir%20in%20%C3%87a%20thu_0
Saimir Kodra dhe Gentian Zenelaj ne "Ça thu"
[font]
“Ç’a Thu…” është  programi me i ri i cili të martën shënoi herën e dytë On-Air në televizionin e ri Agon Channel, për të cilin, Sajmir Kodra u largua nga “Fiks Fare” dhe Gentian Zenelaj “Apartamenti XXl”
Vendimi i Sajmirit për të lënë emisionin "Fiks Fare".
Gentian Zenelaj është larguar nga apartamenti dhe ështëtepër entuziast për sipërmarjen e re. Siç raporton PanoramaPlus oferta Gentianit i "është bërë më herët nga vetë Saimiri, me të cilin njihem që prej vitit 2002, kur punonim bashkë në “Top Channel”, por vendimin e mora pak ditë më parë. Ai në këtë ftesë për të bërë programin e tij së bashku u tregua shumë xhentëlmen në diskutimin tonë për këtë bashkëpunim të ri dhe vërtet jam shumë i lumtur që do jem pjesë e këtij formati si “Fiks Fare” apo “Striscia la notizia”, dhe që unë e dashuroj! Uroj shumë t’ia dal me sukses!"
Saimir Kodra e ka lene emisionin Fiks Fare qe ne muajin Shtator '13. Ne emisionin e 30 Shtatorit 2013 ne karrigen e Saimir Kodres eshte ulur Gazetaria Fiori Dardha ne krah te doktorit.
(RevistaShtypi.al)
[/font]
♛Melody♛
♛Melody♛

“Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj Coolte21

Shteti Shteti : “Ç’a Thu…” On Air me Saimir Kodrën dhe Gentian Zenelaj Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi