Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse...
Kur punojnë në një skuadër të përbërë më së shumti prej burrave, gratë kanë vështirësi të zhvillojnë marrëdhënie barazie si dhe kanë tendencë të mos e vlerësojnë veten profesionalisht, gjë që nuk ndodh nëse punojnë me një skuadër të përbërë nga femra.
Rezultati vjen nga një studim i iuniversitetit të Massachusetts, në SHBA. Sipas eksperimenteve të studiuesve ka rezultuar se gratë që kanë punuar me burra kanë treguar se i japin më pak vlerë ideve të tyre, duke i dhënë përparësi atyre të kolegëve meshkuj, gjë që nuk është verifikuar kur gratë punojnë në një skuadër të të njëjtës gjini.
“Me shumë mundësi në një kontekst të tillë verifikohet një mekanizëm gjatë të cilit gratë kanë tendencë të mos shfaqen si profesioniste por të shpalosin më tepër anën e tyre femërore”, ka shpjeguar doktoresha Paola Vinciguerra./clubfm
Rezultati vjen nga një studim i iuniversitetit të Massachusetts, në SHBA. Sipas eksperimenteve të studiuesve ka rezultuar se gratë që kanë punuar me burra kanë treguar se i japin më pak vlerë ideve të tyre, duke i dhënë përparësi atyre të kolegëve meshkuj, gjë që nuk është verifikuar kur gratë punojnë në një skuadër të të njëjtës gjini.
“Me shumë mundësi në një kontekst të tillë verifikohet një mekanizëm gjatë të cilit gratë kanë tendencë të mos shfaqen si profesioniste por të shpalosin më tepër anën e tyre femërore”, ka shpjeguar doktoresha Paola Vinciguerra./clubfm
Similar topics
» 24 thenie qe gjithmone duhet t'i kujtosh, dhe 1 gje qe kurre s'duhet ta harrosh...!
» 10 Shtetet Ku Punojnë Më Pak Dhe Fitojnë Më Shumë
» Varfëria, 54 mijë fëmijë nga 5-17 vjeç punojnë në punë të rënda
» Cicolina: Ka Provuar 2 Mijë Burra Ende Në Kërkim Të Princit
» Tigri lë 5 burra për 4 ditë mbi pemë, shpëtojnë me ndihmën e policisë (foto)
» 10 Shtetet Ku Punojnë Më Pak Dhe Fitojnë Më Shumë
» Varfëria, 54 mijë fëmijë nga 5-17 vjeç punojnë në punë të rënda
» Cicolina: Ka Provuar 2 Mijë Burra Ende Në Kërkim Të Princit
» Tigri lë 5 burra për 4 ditë mbi pemë, shpëtojnë me ndihmën e policisë (foto)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Stil Jete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi