AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse...

Shko poshtë

Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse... Empty Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse...

Mesazh nga ♛Melody♛ Tue May 14, 2013 12:38 am

Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse... 0%200%20gra-200x200Kur punojnë në një skuadër të përbërë më së shumti prej burrave, gratë kanë vështirësi të zhvillojnë marrëdhënie barazie si dhe kanë tendencë të mos e vlerësojnë veten profesionalisht, gjë që nuk ndodh nëse punojnë me një skuadër të përbërë nga femra.
Rezultati vjen nga një studim i iuniversitetit të Massachusetts, në SHBA. Sipas eksperimenteve të studiuesve ka rezultuar se gratë që kanë punuar me burra kanë treguar se i japin më pak vlerë ideve të tyre, duke i dhënë përparësi atyre të kolegëve meshkuj, gjë që nuk është verifikuar kur gratë punojnë në një skuadër të të njëjtës gjini.
“Me shumë mundësi në një kontekst të tillë verifikohet një mekanizëm gjatë të cilit gratë kanë tendencë të mos shfaqen si profesioniste por të shpalosin më tepër anën e tyre femërore”, ka shpjeguar doktoresha Paola Vinciguerra./clubfm
♛Melody♛
♛Melody♛

Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse... Coolte21

Shteti Shteti : Studimi: Gratë nuk duhet të punojnë me burra sepse... Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi