Rita Ora, topless për një tatuazh, kokën e një vajze ikonë
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Rita Ora, topless për një tatuazh, kokën e një vajze ikonë
Rita Ora ka menduar qe te kopjoje shoqen e saj te ngushte edhe ne drejtim te tatuazheve.
Si dy mikesha të ngushta, Rita Ora dhe modelja Cara Delevingne shpenzojnë vazhdimisht kohë bashkë. E për këtë arsye, nuk ishte një befasi që të dy vajzat i shërbyen njëra-tjetrës si mbështetje morale kur realizuan më parë gjatë javës nga një tatuazh.
Të pranishme në javën e modës në New York, vajzat vizituan një prej salloneve më të famshme të tatuazheve në botë, ku secila vendosi të realizonte një tatu.
E ndërsa Cara, e cila kishte edhe më parë katër tatuazhe në trupin e saj vendosi të shkruante një emër të thjeshtë në dorë, Rita zgjodhi diçka më ekstravagante, vajzën ikonë të pikturave të Alberto Vargas për ta vendosur në trupin e saj.
Si dy mikesha të ngushta, Rita Ora dhe modelja Cara Delevingne shpenzojnë vazhdimisht kohë bashkë. E për këtë arsye, nuk ishte një befasi që të dy vajzat i shërbyen njëra-tjetrës si mbështetje morale kur realizuan më parë gjatë javës nga një tatuazh.
Të pranishme në javën e modës në New York, vajzat vizituan një prej salloneve më të famshme të tatuazheve në botë, ku secila vendosi të realizonte një tatu.
E ndërsa Cara, e cila kishte edhe më parë katër tatuazhe në trupin e saj vendosi të shkruante një emër të thjeshtë në dorë, Rita zgjodhi diçka më ekstravagante, vajzën ikonë të pikturave të Alberto Vargas për ta vendosur në trupin e saj.
Similar topics
» Do ta benit tatuazh emrin e te dashurit/s ?
» Militanti i PD-se ben tatuazh ne zemer portretin e Berishes
» Si Mund Të Hyni Në Kokën E Një Femre
» 1 milionë dollarë për kokën e Vildane Zenelit
» George Bush rruan kokën në solidaritet për djalin që ka leuçemi (FOTO)
» Militanti i PD-se ben tatuazh ne zemer portretin e Berishes
» Si Mund Të Hyni Në Kokën E Një Femre
» 1 milionë dollarë për kokën e Vildane Zenelit
» George Bush rruan kokën në solidaritet për djalin që ka leuçemi (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi