Zhvishet Dafina Zeqiri (FOTO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Zhvishet Dafina Zeqiri (FOTO)
Këngëtarja Dafina Zeqiri shpesh di të na habisë me veshjet dhe pamjen e saj të çuditshme. Por kësaj radhe ajo që na ka çuditur paksa, është fakti se Dafina është shfaqur e zhveshur.
Në rrjetin social, “Instagram”, Dafi ka postuar disa fotot ku ajo është zhveshur.
Dafina Zeqiri tregohet edhe e marrosur pas Lamborghinit.
Gjithashtu ajo ka ekspozuar tatuazhet që ka në trup, si dhe tatunë më të re, që ka bërë në krahun e majtë.
Ende nuk dihet nëse këto foto janë bërë për xhirimet e klipit të këngës më të re “Time Out” ose janë vetëm një set fotosh', por duket se është një set profesional pasi këngëtarja shihet e rregulluar dhe me make up.
/Shekulli Online/ E.L/
Në rrjetin social, “Instagram”, Dafi ka postuar disa fotot ku ajo është zhveshur.
Dafina Zeqiri tregohet edhe e marrosur pas Lamborghinit.
Gjithashtu ajo ka ekspozuar tatuazhet që ka në trup, si dhe tatunë më të re, që ka bërë në krahun e majtë.
Ende nuk dihet nëse këto foto janë bërë për xhirimet e klipit të këngës më të re “Time Out” ose janë vetëm një set fotosh', por duket se është një set profesional pasi këngëtarja shihet e rregulluar dhe me make up.
/Shekulli Online/ E.L/
Similar topics
» Dafina Zeqiri le Kosovën për Amerikën
» Rezarta Shkurta thote se Dafina Zeqiri eshte me e talentuar se Rita Ora
» “Zhvishet” edhe Leon Messi, (foto)
» Samanta zhvishet në Jug: E lumtur që arrita linjat që doja
» Zhvishet Sofia e Arian Canit tek Zone e Lire
» Rezarta Shkurta thote se Dafina Zeqiri eshte me e talentuar se Rita Ora
» “Zhvishet” edhe Leon Messi, (foto)
» Samanta zhvishet në Jug: E lumtur që arrita linjat që doja
» Zhvishet Sofia e Arian Canit tek Zone e Lire
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat Shqiptare - Personalitete Te Shquara
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi