Fiksimi i ri i Kim Karashianit: Nudo sërish për Playboy!
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Fiksimi i ri i Kim Karashianit: Nudo sërish për Playboy!
E sapobëra nënë ka deklaruar në një klip promovues të "Keeping Up With The Kardashians" se dëshiron të zhvishet përsëri. | ||||||
| ||||||
Kim Kardashian duket se ka dëshirë të pozojë sërish për "Playboy", por më parë duhet të dobësohet, si pasojë e peshës së marrë nga lindja. E sapobëra nënë ka deklaruar në një klip promovues të "Keeping Up With The Kardashians" se dëshiron të zhvishet sërish, pas lindjes së North West. "Sapo të heq këto kile të tepërta, dua të pozoj për Playboy, apo të realizoj disa foto nudo", ka thënë Kim. Fansat duhet ta mbajnë mend Kimin që pozoi për revistën e famshme në vitin 2007, ndërkohë që u ripublikuan imazhet e saj lakuriq edhe në 2010-n. Mirëpo në atë kohë ajo shprehu edhe një farë pakënaqësie për atë që kishte bërë: "Më vjen keq që pozova për Playboy. Nuk u ndjeva fare rehat". Sidoqoftë duket se këtë radhë është këshilluar edhe nga e ëma, e cila i ka thënë se pozat e reja mund t'i ketë edhe si një lloj kujtimi pas lindjes së vajzës. Mbetet të shihet tashmë nëse Kim do të dhurojë diçka plus, në krahasim me nudot e pesë viteve më parë. |
Similar topics
» Zysha pozon nudo për Playboy, shkarkohet nga detyra
» Kate Moss nudo në kopertinën e Playboy për 40 vjetorin e saj.
» Ja fiksimi i Ronaldos, bjondja bukuroshe e injoron prej vitesh yllin portugez!
» “Playboy do të ofronte gjithçka që Kim Kardashian të pozonte për ta”
» Kamerieret më seksi se modelet e Playboy-t (foto)
» Kate Moss nudo në kopertinën e Playboy për 40 vjetorin e saj.
» Ja fiksimi i Ronaldos, bjondja bukuroshe e injoron prej vitesh yllin portugez!
» “Playboy do të ofronte gjithçka që Kim Kardashian të pozonte për ta”
» Kamerieret më seksi se modelet e Playboy-t (foto)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi