Ndryshime në jurinë “The Voice of Albania” ikën Miriam Cani, vjen...
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Arti - Kultura - Shqiptare
Faqja 1 e 1
Ndryshime në jurinë “The Voice of Albania” ikën Miriam Cani, vjen...
“The Voice of Albania”, edicioni i tretë, që nis së shpejti në Top Channel, thuhet se do te ketë ndryshime edhe ne përbërjen e jurisë. | ||||||
| ||||||
Kemi dëgjuar një thashetheme këto dite në lidhje me dy këngëtare shumë të talentuara. Thuhet se Aurela Gaçe do të zëvendësojë Miriam Canin në spektaklin e talenteve “The Voice of Albania”, edicioni i tretë, që nis së shpejti në Top Channel. Ndërsa bëhen gati për këtë spektakël, bëhet e ditur se nuk do të ndryshojë pjesa tjetër të jurisë, pra Elton Deda, Alma Bektashi dhe Sidrit Bejleri. Miriami, e cila për këtë projekt u shpërngul në Shqipëri, për hir të së vërtetës ka pasur një gjykim shume objektiv e profesional gjatë të gjitha netëve, duke u bërë madje një ndër personazhet më të preferuara të publikut, megjithatë kështu e kanë këto punë. Nga ana tjetër, Aurela Gaçe me siguri do t’i japë nota shumë origjinale “The Voice”. |
Similar topics
» Rezart Aga: Shumë ndryshime në Voice of Albania 3
» Miriam Cani: Ja Si Do Të Jetë Dasma Ime
» Alban Skenderaj & Miriam Cani, Propozimi Për Martesë Nën Ujë (FOTO)
» 6-vjeçarja e cila shokoi jurinë e “American got talent”(VIDEO)
» ALBANIA TIRANA 2013 NIGHTLIFE
» Miriam Cani: Ja Si Do Të Jetë Dasma Ime
» Alban Skenderaj & Miriam Cani, Propozimi Për Martesë Nën Ujë (FOTO)
» 6-vjeçarja e cila shokoi jurinë e “American got talent”(VIDEO)
» ALBANIA TIRANA 2013 NIGHTLIFE
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Shqiperia Etnike ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Arti - Kultura - Shqiptare
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi