AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Interpretimi i Endrrave - Fjale me germen O

Shko poshtë

Interpretimi i  Endrrave - Fjale me germen O Empty Interpretimi i Endrrave - Fjale me germen O

Mesazh nga ♛Melody♛ Mon Aug 05, 2013 5:54 pm

Oborri
Simbolizon ballafaqimin me ndjenja përkatësisht me botën emocionale, po ashtu mund të paralajmëroi shumë trashëgimtar.
Zakonisht simbolizon ndjenjat përkatësisht emocionet e gëzueshme si dhe mundësi martese që do të trashëgojnë shumë fëmijë.
Zakonisht oborri simbolizon mbështetjen dhe sigurinë si dhe mbrojtjen. Madje takimi i dëshirave, ku zgjohet pasioni i të dashuruarave.
Po ashtu paraqet botën e pavetëdijshme, ndjenjat e papërcaktuara dhe dëshirat po ashtu të pacaktuar etj. Madje dëshira për t’u çliruar nga ankthi ose nga ndonjë pasiguri dhe frike.

Oborri është i zbrazët
Po qe se oborri është i zbrazët humbje e parave.

Hyrja në oborr
Hyrja në oborr nuk është asgjë tjetër përveç rruga e gjatë e vështirë te zhvillimit psikik që ndërlidhet me një dashuri që synohet mishërimin e kësaj dashurie në për mes martese, e cila kërkon si dhe falënderohet botës më intime të shpirtit.

Oborri ku i prisni njerëzit për varrim
Ju jep një porosi mjaft domethënëse, se ju duhet t’i hidhni prej vetes kaluarën që e kini shkelur traditat familjare dhe t’i varrosni të gjitha ato gjëra të cilat nuk të nevojitën më, se përndryshe do të pasoni momentet e vuajtjes dhe një jetë të paekuilibruar dhe shumë zor do të relaksoheni për ta marrë vetën.

Orizi
Një ndër simbolet e saj është dëshira për të udhëtuar në vendet e largëta.
Po ashtu orizi simbolizon historinë si dhe kulturën e njeriut, po ashtu përfaqëson pasuri shpirtërore dhe pjellori.
Po ashtu shëndet dhe jetë të gjatë, ose do të shërohesh nga një sëmundje. Po ashtu simbolizon sukses në çdo fushë shoqëri e sinqeriteti dhe mirëqenie.
Si dhe do të merrni përsipër detyra të reja, të cilat do e bëjnë më të lumtur dhe më të pasur. Madje paralajmëron probleme, si dhe shqetësime...
♛Melody♛
♛Melody♛

Interpretimi i  Endrrave - Fjale me germen O Coolte21

Shteti Shteti : Interpretimi i  Endrrave - Fjale me germen O Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics