Më i rëndësishëm seksi apo celulari?
2 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira
Faqja 1 e 1
Më i rëndësishëm seksi apo celulari?
62% e femrave britanike pranojnë se iu përgjigjen thirrjeve, apo lexojnë sms-të dhe email-et e ardhur në celular gjatë marrëdhënieve seksuale.
A do ta kontrollonit telefonin tuaj celular gjatë seksit? Ndoshta duhet të pranoni se kur marrëdhënia seksuale nuk ju tërheq, do ta kontrollonit. Por nëse ndihesh super gjatë saj, ndoshta as nuk do ta kuptonit që telefoni juaj është duke rënë. Me sa duket, 62 % e femrave britanike pranojnë se e kontrollojnë telefonin e tyre gjatë marrëdhënieve seksuale. Ndoshta ende nuk kanë gjetur partnerin e duhur!
Nga 1747 burra dhe gra të cilët iu nënshtruan studimit, vetëm 48 % e burrave e pranuan se e kontrollojnë. 34 % pohuan se i përgjigjeshin një thirrjeje, 24 % lexonin një tekst mesazhi dhe 22% kontrollonin një email.
Burimi: Cosmopolitan
A do ta kontrollonit telefonin tuaj celular gjatë seksit? Ndoshta duhet të pranoni se kur marrëdhënia seksuale nuk ju tërheq, do ta kontrollonit. Por nëse ndihesh super gjatë saj, ndoshta as nuk do ta kuptonit që telefoni juaj është duke rënë. Me sa duket, 62 % e femrave britanike pranojnë se e kontrollojnë telefonin e tyre gjatë marrëdhënieve seksuale. Ndoshta ende nuk kanë gjetur partnerin e duhur!
Nga 1747 burra dhe gra të cilët iu nënshtruan studimit, vetëm 48 % e burrave e pranuan se e kontrollojnë. 34 % pohuan se i përgjigjeshin një thirrjeje, 24 % lexonin një tekst mesazhi dhe 22% kontrollonin një email.
Burimi: Cosmopolitan
Re: Më i rëndësishëm seksi apo celulari?
celulari per seks ka koh nuk esht mir me fol ende per kto gjonna
Similar topics
» Tiranë, 2 gra muxhahedine zihen për vjedhjen e një celulari
» Gjuha shqipe po pëson deformime të shumta (Informacion shume i rendesishem)
» Rrëfehen VIP-At, Ja Seksi Im I Parë
» Shikoni Shoferen me seksi ne bote !!!
» 5 vdekje të çuditshme të ardhura nga…seksi
» Gjuha shqipe po pëson deformime të shumta (Informacion shume i rendesishem)
» Rrëfehen VIP-At, Ja Seksi Im I Parë
» Shikoni Shoferen me seksi ne bote !!!
» 5 vdekje të çuditshme të ardhura nga…seksi
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi