AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I dedikohet nje kenge... Kush e ka bere kete per Katy Perry-n?!

Shko poshtë

I dedikohet nje kenge... Kush e ka bere kete per Katy Perry-n?! Empty I dedikohet nje kenge... Kush e ka bere kete per Katy Perry-n?!

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed Jul 10, 2013 4:14 am

I dedikohet nje kenge... Kush e ka bere kete per Katy Perry-n?! 0katyAjo eshte e bukur, e famshme, e gjitheanshme...po flasim per Katy Perry! Ajo ka realizuar shumë këngë në karrierën e saj, por deri më sot nuk ishte dëgjuar asnjëherë ndonjë këngë dedikuar asaj vetë. Kjo ndodhi mbrëmjen e së dielës, gjatë koncertit që John Mayer, i dashuri i saj, realizoi në Uiskonsin, SHBA.Këngëtari pasi falenderoi disa herë të gjithë fansat e pranishëm, i dedikoi këngën e tij të fundit Katy Perry, e pranishme midis publikut."Ajo ishte aq e duruar, mori kohën e nevojshme për të më njohur më mirë dhe për të më dashuruar", tha Mayer, përpara se t'i kushtonte kryeveprën e tij vajzës së "I Kissed a Girl".
♛Melody♛
♛Melody♛

I dedikohet nje kenge... Kush e ka bere kete per Katy Perry-n?! Coolte21

Shteti Shteti :  I dedikohet nje kenge... Kush e ka bere kete per Katy Perry-n?! Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi