AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SKANDAL, mjeku humb durimin, godet me grushte pacientin

Shko poshtë

SKANDAL, mjeku humb durimin, godet me grushte pacientin Empty SKANDAL, mjeku humb durimin, godet me grushte pacientin

Mesazh nga ♛Melody♛ Sat Jul 06, 2013 5:58 am

Nje anestezist nuk ka mundur t’i durojë sjelljet e një pacienti që iu ishte nënshtruar dy ‘by pass-ëve’ në zemër, saqë ka filluar ta godasë atë me grushte.
Incidenti është xhiruar nga kamerat e sigurisë, ndërsa doktori Andrei Votyakov ka thënë se i sëmuri ishte i pasjellshëm dhe se ai ishte stresuar pas orarit të gjatë të punës prej 36 orësh.
“Sapo erdha në dhomë me ekipin tim ai filloi të më ofendojë me emra të ndryshëm dhe kjo gjë më acaroi”, është shprehur mjeku.
Pacienti më vonë ka ndërruar jetë në Qendrën Federale për kirurgji kardiovaskulare në qytetin rus Perm, por vdekja e tij nuk ka pasur lidhje me goditjet e doktorit.
Megjithatë, anestezisti është penduar për veprimet e tij dhe u ka kërkuar falje familjarëve të pacientit.
♛Melody♛
♛Melody♛

SKANDAL, mjeku humb durimin, godet me grushte pacientin Coolte21

Shteti Shteti :  SKANDAL, mjeku humb durimin, godet me grushte pacientin Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi