Skandal, këngëtarja serbe mikson këngën e shenjtë myslimane (VIDEO)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Skandal, këngëtarja serbe mikson këngën e shenjtë myslimane (VIDEO)
Këngëtarja serbe, Jelena Karleusa ka mbajtur një koncert më datë 15 qershor në Usce dhe ajo që vërehet në këngën “Duboko Ranjena” mund të jetë një fakt shokues për botën islame.
Kënga “Duboko Ranjena” (në shqip "Plagë e Thellë") e cila ishte një prej këngëve që duhej të performonte këngëtarja në Usce, në titull mban parashtesën “arabic mix”, por në fakt kënga fillon me pjesë kënge, që është thirrje për lutje e që këndohet në xhamitë myslimane.
Ende është e pa kuptueshme se si mund të ketë marrë të drejtën Karleusa që të shfrytëzojë pjesë të një kënge, që del nga libri i shenjtë i myslimanëve. /Telegraf/
Gjykoni edhe vet, nga video më poshtë...
Kënga “Duboko Ranjena” (në shqip "Plagë e Thellë") e cila ishte një prej këngëve që duhej të performonte këngëtarja në Usce, në titull mban parashtesën “arabic mix”, por në fakt kënga fillon me pjesë kënge, që është thirrje për lutje e që këndohet në xhamitë myslimane.
Ende është e pa kuptueshme se si mund të ketë marrë të drejtën Karleusa që të shfrytëzojë pjesë të një kënge, që del nga libri i shenjtë i myslimanëve. /Telegraf/
Gjykoni edhe vet, nga video më poshtë...
Similar topics
» Skandal, fëmijët në një jetimore ruse rrihen si kafshë (Video)
» Skandal në televizionin shtetërorë grek, pamje me pullë të kuqe gjatë buletinit të lajmeve! (video)
» Britani, martohen dy lesbike myslimane
» OKB: Të ndalen luftimet në Siri për Muajin e Shenjtë të Ramazanit
» Këngëtarja rrahet brutalisht nga i dashuri (Video)
» Skandal në televizionin shtetërorë grek, pamje me pullë të kuqe gjatë buletinit të lajmeve! (video)
» Britani, martohen dy lesbike myslimane
» OKB: Të ndalen luftimet në Siri për Muajin e Shenjtë të Ramazanit
» Këngëtarja rrahet brutalisht nga i dashuri (Video)
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Lajme Nga Bota
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi