I Rilindur
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
I Rilindur
Në një aksident në 1997-ën, fytyra e tij u shformua plotësisht. Ai u shndërrua në një njeri tjetër. Jetonte i maskuar dhe dilte në publik vetëm gjatë natës, dhe ecte në rrugë të errëta për t’iu shmangur syve të njerëzve. “Ditët e mia ishin një ferr i vërtetë. Tani kam rilindur. Tani kur unë shoh veten time në pasqyrë, them “ky është Richard Norris”. 45-vjeçari i është nënshtruar një transplanti të plotë të fytyrës së shformuar, pasi pësoi aksidentin e tmerrshëm që e tjetërsoi atë.
“Kur unë isha i shfytyruar, njerëzit që më shihnin në rrugë merrnin kthesën tjetër. Të gjitha shmangeshin. Tani më kushtojnë vëmendje, përjashtuar njerëzit që mua personalisht më njohin. Ndryshimi i perceptimit të atyre që më njohin është qëllimi im tani”, thotë Norris i entuziazmuar. 45-vjeçari i është nënshtruar transplantimeve për 15 vjet me radhë.
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Kuriozitete Te Ndryshme & Enigmat e Universit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi