Rihanna kurohet nga varësia seksuale…
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Rihanna kurohet nga varësia seksuale…
Këngëtarja amerikane me origjinë nga Barbadosi, Rihhana ka shkuar në një klinikë, ku kurohet varësia nga droga, alkooli dhe seksi.
Ka ndërprerë turneun dhe ka shkuar në klinikën “Qendra për lidhje dhe kurim” në shtetin federal Tenessee. Besohet se atë e ka goditur shumë ndarja e re e Chris Brownin.
“Rihanna edhe më tutje e adhuron. Është e opsesionuar me të, ndonëse ai i ka thënë se e tëra ka mbaruar. Ka biseduar pastaj me psikiatrin dhe ka ardhur në përfundim që programi që parashikon 12 hapa për kurim është zgjidhja më e mirë për të”, tha një burim i afërt me yllin.
Ka ndërprerë turneun dhe ka shkuar në klinikën “Qendra për lidhje dhe kurim” në shtetin federal Tenessee. Besohet se atë e ka goditur shumë ndarja e re e Chris Brownin.
“Rihanna edhe më tutje e adhuron. Është e opsesionuar me të, ndonëse ai i ka thënë se e tëra ka mbaruar. Ka biseduar pastaj me psikiatrin dhe ka ardhur në përfundim që programi që parashikon 12 hapa për kurim është zgjidhja më e mirë për të”, tha një burim i afërt me yllin.
Similar topics
» Rihanna transparente neper rruget e Stokholmit
» Rita Ora apo Rihanna, kush ka vithet më të mira?
» Beyonce e inatosur me Rihanna: Është jashtë kontrollit
» Rihanna duke tymosur marijuanë
» Rihanna Godet Me Mikrofon Fansin
» Rita Ora apo Rihanna, kush ka vithet më të mira?
» Beyonce e inatosur me Rihanna: Është jashtë kontrollit
» Rihanna duke tymosur marijuanë
» Rihanna Godet Me Mikrofon Fansin
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Aktualitete - Kuriozitete - Vip ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Vipat E Huaj & Personalitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi