What's on your mind....??
4 posters
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
What's on your mind....??
First topic message reminder :
E vërteta dhemb vetëm një herë, ndërsa gënjeshtra dhemb sa herë që e kujton...!
E vërteta dhemb vetëm një herë, ndërsa gënjeshtra dhemb sa herë që e kujton...!
Re: What's on your mind....??
Gabova se te desha apo se nuk di te te harroj,
nese gabim ishte qe dashurise i buzeqesha apo se mendjen nga ti nuk mund ta largoj...Me nxihet mendja plot me pyetje nga kjo nate me shi...e kam une fajin per humbjen tende apo fajin e ke vec ti.
Te mbes kujtim kjo historia jone eshte mekat, kush nga ne te dy eshte fajtori, mbase fajin e ka e zeza nate, qe bashke me endrrat dhe ndjenjat e tua mi mori...Me nostalgji gjuaj shpirtin varfanjak, qe nga mungesa jote vuan e dashuri nuk ka aspak...e behem nje me shiun e me te nis e qaj,e serish e pyes veten: Cili nga ne pati faj???...
nese gabim ishte qe dashurise i buzeqesha apo se mendjen nga ti nuk mund ta largoj...Me nxihet mendja plot me pyetje nga kjo nate me shi...e kam une fajin per humbjen tende apo fajin e ke vec ti.
Te mbes kujtim kjo historia jone eshte mekat, kush nga ne te dy eshte fajtori, mbase fajin e ka e zeza nate, qe bashke me endrrat dhe ndjenjat e tua mi mori...Me nostalgji gjuaj shpirtin varfanjak, qe nga mungesa jote vuan e dashuri nuk ka aspak...e behem nje me shiun e me te nis e qaj,e serish e pyes veten: Cili nga ne pati faj???...
rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Edhe perandorët më të mëdhenj e kishin kuptuar,se pushtimi i zemrave është më i vështirë se ai i kështjellave...!!
Nje femer ka 8 lloje buzeqeshjesh :
Nje kur qesh me te vertete !
Nje kur eshte nervoze !
Nje kur buzeqesh por perbrenda ka nje trishtim te madh !
Nje kur eshte ne siklet !
Nje kur flet me miqte !
Nje thjesht per edukate !
Nje kur ben shaka !
Dhe nje qe eshte me e bukura nga te gjitha :
Kur flet per mashkullin qe dashuron !
Nje kur qesh me te vertete !
Nje kur eshte nervoze !
Nje kur buzeqesh por perbrenda ka nje trishtim te madh !
Nje kur eshte ne siklet !
Nje kur flet me miqte !
Nje thjesht per edukate !
Nje kur ben shaka !
Dhe nje qe eshte me e bukura nga te gjitha :
Kur flet per mashkullin qe dashuron !
..Janë 3 gjëra që nuk mund të rrinë fshehur shumë gjatë: Dielli, Hëna dhe e Vërteta !
- Njeriu që ndërtoi anijen Titanik kur u pyet: Sa e sigurtë do të jetë? Me një ton ironik ai tha: "As Zoti s'mund ta fundosë atë". Ne të gjithë e dimë se çfarë ndodhi me titanikun!
- President i Brazilit, gjatë fushatës, ai tha: Se, nëse ai merr 500.000 vota nga partia e tij, "Madje as Zoti, s'do të mund t'a heqë atë nga presidenca". Sigurisht ai mori votat, por ai u sëmur dhe vdiq një ditë para se të bëhet president.
Garancia nuk ekziston. Puno, jeto ndershëm edhe tregoju njerëzve që i do e që vlejnë per ty.
- President i Brazilit, gjatë fushatës, ai tha: Se, nëse ai merr 500.000 vota nga partia e tij, "Madje as Zoti, s'do të mund t'a heqë atë nga presidenca". Sigurisht ai mori votat, por ai u sëmur dhe vdiq një ditë para se të bëhet president.
Garancia nuk ekziston. Puno, jeto ndershëm edhe tregoju njerëzve që i do e që vlejnë per ty.
Nëse mund të bëhet, do ta bëj. Nëse është e vështirë të bëhet, do ta bëj patjetër...!
| Napoleon Bonaparte |
| Napoleon Bonaparte |
E dini çfare mendoj? Jeta duhet jetuar. Jam e sigurte se po ta mendojme thelle do kuptojme qe po mbijetojme. Harrojme te shijojme freskin e natyres, diellin e mengjesit, perqafimet e prinderve, keshillat e gjysherve, buzeqeshjet e njerezve te zemres... Duhet te mesojme te injorojme llafet dhe te degjojme psheretimat e zemres... Kaq
Nuk është e nevojshme të jesh i mirë për të gjithë.. Mjafton të jesh i mirë për personat e duhur !
Fati kur e kuptoi që budallenjtë nuk i bënte dot të mençur, i bëri ata njerëz me shans.
|Michel de Montaigne|
|Michel de Montaigne|
Njerezit qe zakonisht kercejne shume, sipas nje studimi, kane vetevleresim me te larte per veten dhe nje performance me pozitive ne jete...!
Dua të më tregosh çdo mendim të frikshëm të ndrydhur brenda teje.
Dua që sytë e tu 'të thyejnë' kockat e mia
Dua që çdo fjalë e jotja të ma "gërvisht" lëkurën ..
Dua që sytë e tu 'të thyejnë' kockat e mia
Dua që çdo fjalë e jotja të ma "gërvisht" lëkurën ..
Njeriu nuk është i përjetshëm, le të përpiqet të jetë e pavdekshme ajo që do të thotë dhe ajo që do të bëjë...!
Gabime kam bërë shumë, gjëra të këqija asnjëherë.
Nuk i harroj gabimet menjëherë, shpesh nuk i fal, por nuk hakmerrem: hakmarrja është vulgare si zilia.
Kjo më jep një forcë të ngjashme me atë të luanëve.
Një forcë që më bën të mos kem frikë nga asgjë.
(Anna Magnani)
Nuk i harroj gabimet menjëherë, shpesh nuk i fal, por nuk hakmerrem: hakmarrja është vulgare si zilia.
Kjo më jep një forcë të ngjashme me atë të luanëve.
Një forcë që më bën të mos kem frikë nga asgjë.
(Anna Magnani)
Jeta është si një monedhë..! Në njërën anë ndodhet dhimbja, dhe në anën tjetër lumturia: ku në të njëjtën kohë ti mund të shohësh vetëm njerën anë. Por mos harro, edhe ana tjetër ka rradhen e saj..!
Asgjë nuk është e ngjashme me ndjesinë që të jep kthimi në një vend që ka mbetur i pandryshuar dhe të zbulosh se je ti ai qe ke ndryshuar.
[ Nelson Mandela ]
[ Nelson Mandela ]
Nëna mbretëresha e shtëpisë Ëngjëll i fëmijërisë.. Mikëpritsja e miqësisë ... Durimi i pafundësisë
Nëna mbrojtësja e fëmijëve të saj, që në fillim të jetës, deri në skaj ...
Nëna fjala më e bukur, më e ëmbël .. Kënga për vajzën e saj nuse.. Kënga për djalin dhëndërr..
Dashuria e nënës deri në varr mbetet njësoj dhe këtë askush dhe asgjë smund ta ndryshoj ...
E kur zogjtë e saj bëhen pëllumba, e marin rrugën për shtegtim, vetëm zemra dhe shpirti i saj, çdhimbja ndjen e din ...
Nëna mbrojtësja e fëmijëve të saj, që në fillim të jetës, deri në skaj ...
Nëna fjala më e bukur, më e ëmbël .. Kënga për vajzën e saj nuse.. Kënga për djalin dhëndërr..
Dashuria e nënës deri në varr mbetet njësoj dhe këtë askush dhe asgjë smund ta ndryshoj ...
E kur zogjtë e saj bëhen pëllumba, e marin rrugën për shtegtim, vetëm zemra dhe shpirti i saj, çdhimbja ndjen e din ...
Faqja 2 e 2 • 1, 2
AlbaniaForumsLife :: ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ Kendi i Antareve & Zona e Lire ♥♥♥♥♥ (⁀‵⁀,)♥♥♥♥♥ :: Diskutime Te Lira
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi