AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe?

Shko poshtë

Kush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe? Empty Kush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe?

Mesazh nga ♛Melody♛ Wed May 29, 2013 3:53 am

Kush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe? Mila%20KunisKush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe? Mila%20Kunis.jpg1
Ajo është vlerësuar shpesh si femra më e bukur në botë, por ky titull nuk do të thotë se ajo mund të luajë vetëm role fisnike.

Nga anketa të ndryshme të zhvilluara në sajtet “Vivid Entertainment” dhe “XCritic.com”, rezulton se Mila Kunis është aktorja e preferuar e shumicës për filmat me pullë të kuqe.

38% e të anketuarve përzgjodhën atë si femrën më seksi e cila do iu zgjonte gjithnjë e më shumë fantazitë, nëse do e shihnin në një film për të rritur.

Pas saj u renditën aktoret Jennifer Laërence me 23% të votave, Sofia Vergara me 15% të votave, ndërsa e katërta me 13% të votave u rendit Angelina Jolie, pas saj Selena Gomez, Kate Upton, Candice Sëeanspol, Adriana Lima, Megan Fox dhe Christina Hendrics.

/Shekulli Online/ Përgatiti: E.L/
♛Melody♛
♛Melody♛

Kush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe? Coolte21

Shteti Shteti : Kush është aktorja më e preferuar për të luajtur filma me pullë të kuqe? Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi