AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vin Diesel: Facebooku më ka shumë borxhe

Shko poshtë

Vin Diesel: Facebooku më ka shumë borxhe Empty Vin Diesel: Facebooku më ka shumë borxhe

Mesazh nga ♛Melody♛ Tue May 14, 2013 12:36 am

Vin Diesel: Facebooku më ka shumë borxhe 0%200%200%200%20v-200x200Aktori i njohur, Vin Diesel, ka thënë se rrjeti social Facebook i ka atij borxh shuma të mëdha të hollash për shkak të numrit të fansave që ka në faqen personale të tij.
Personazhi i njohur i “Fast and Furious”, i cili ka mbi 41 milionë pëlqeime në faqen e tij personale, ka bërë shaka duke thënë se ai duhet të kompensohet në mënyrë monetare nga rrjeti social.
“Kur e fillova faqen time, i vetmi person qe kishte miliona njerëz ishte Barack Obama. Për shkak se ai sapo ishte zgjedhur atëherë president”.
“Kështu, kur fillova të flas personalisht me fansat, unë u bëra numri një në botë. Mbi Coca Cola, mbi shumë kompani të mëdha. Dhe krejt kjo vetëm pse isha komunikativ me fansat. Facebooku më ka borxh”, u shpreh Vin Diesel.
Ai shtoi se zyrtarë të Facebook e kishin ftuar në një takim për ta pyetur se si ka arritur numrin e fansave, që sipas Diesel ka ardhur për shkak të mënyrës unike të menaxhimit të faqes, pasi që ai personalisht shkruante dhe askush tjetër nuk kishte akses në faqen e tij./clubfm

♛Melody♛
♛Melody♛

Vin Diesel: Facebooku më ka shumë borxhe Coolte21

Shteti Shteti : Vin Diesel: Facebooku më ka shumë borxhe Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics