Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote
Faqja 1 e 1
Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote
Sipas një studimi te fundit te publikuar ne British Journal of Psychology, forma e fytyrës se një femre mund te vendose edhe jetëgjatësinë e jetës se saj ne çift. Një fytyre femërore me nofulla te vogla dhe me mollëza te dala tërheq shumicën e meshkujve te cilët duan te flirtojnë. Lidhjet me ta janë afatshkurtra. Nga ana tjetër, femrat me fytyre paksa me te “egër” dhe jo aq fine, i bëjnë meshkujt me te sigurte dhe ata mendojnë një te ardhme me to.
Për te pasur një lidhje me te gjate meshkujt ne përgjithësi preferojnë nj efemer me pak te bukur. Njëra nga arsyet efshte edhe mundësia me e vogël për t’i tradhtuar.
Po për meshkujt çfarë thotë studimi? Ne fat edhe femrat zgjedhin një mashkull shume te bukur dhe tërheqës vetëm për pak kohe, ndërsa kërkojnë një person me pak simpatik për t’u martuar. Ne këtë mënyrë ai do ketë me pak mundësi për t’u joshur nga dikush tjetër.
Për te pasur një lidhje me te gjate meshkujt ne përgjithësi preferojnë nj efemer me pak te bukur. Njëra nga arsyet efshte edhe mundësia me e vogël për t’i tradhtuar.
Po për meshkujt çfarë thotë studimi? Ne fat edhe femrat zgjedhin një mashkull shume te bukur dhe tërheqës vetëm për pak kohe, ndërsa kërkojnë një person me pak simpatik për t’u martuar. Ne këtë mënyrë ai do ketë me pak mundësi për t’u joshur nga dikush tjetër.
Similar topics
» Sipas Vijave Të Fytyrës Zgjidhen Dashnoret Dhe Bashkëshortet
» Me thuaj c'profesion ke, te te them si je ne shtrat....
» Zbulohet ''lidhja e humbur'' midis njeriut dhe majmunit.
» Më Thuaj Datën E Lindjes, Të Të Them Se Cili/A Je!
» Më thuaj profesionin, të të them se çfarë dashnori je
» Me thuaj c'profesion ke, te te them si je ne shtrat....
» Zbulohet ''lidhja e humbur'' midis njeriut dhe majmunit.
» Më Thuaj Datën E Lindjes, Të Të Them Se Cili/A Je!
» Më thuaj profesionin, të të them se çfarë dashnori je
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi