AlbaniaForumsLife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote

Shko poshtë

Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote Empty Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote

Mesazh nga ♛Melody♛ Sat Jul 06, 2013 5:28 am

Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote Ftyra1Sipas një studimi te fundit te publikuar ne British Journal of Psychology, forma e fytyrës se një femre mund te vendose edhe jetëgjatësinë e jetës se saj ne çift. Një fytyre femërore me nofulla te vogla dhe me mollëza te dala tërheq shumicën e meshkujve te cilët duan te flirtojnë.  Lidhjet me ta janë afatshkurtra.  Nga ana tjetër, femrat me fytyre paksa me te “egër” dhe jo aq fine, i bëjnë meshkujt me te sigurte dhe ata mendojnë një te ardhme me to.
Për te pasur një lidhje me te gjate meshkujt ne përgjithësi preferojnë nj efemer me pak te bukur. Njëra nga arsyet efshte edhe mundësia me e vogël për t’i tradhtuar.
Po për meshkujt çfarë thotë studimi? Ne fat edhe femrat zgjedhin një mashkull shume te bukur dhe tërheqës vetëm për pak kohe, ndërsa kërkojnë një person me pak simpatik për t’u martuar. Ne këtë mënyrë ai do ketë me pak mundësi për t’u joshur nga dikush tjetër.
♛Melody♛
♛Melody♛

Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote Coolte21

Shteti Shteti :    Më thuaj formën e fytyrës të të them sa do zgjatë lidhja jote Albania_64

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 4419
Faleminderit Faleminderit : 70
Antaresimi Antaresimi : 22/04/2013

http://www.unicalbania.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi